Gebruiksaanwijzing TRISTAR BL-4473

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TRISTAR BL-4473. Wij hopen dat dit TRISTAR BL-4473 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TRISTAR BL-4473 te teleladen.


Mode d'emploi TRISTAR BL-4473
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TRISTAR BL-4473

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Schakel het apparaat uit en verwijder de stekker uit het stopcontact, voordat u accessoires verwisselt of bewegende onderdelen benadert. Het is noodzakelijk om dit toestel zuiver te houden, aangezien het in direct contact komt met eetwaren. Dit apparaat is bedoeld voor huishoudelijk en soortgelijk gebruik, zoals: Haal het apparaat en de accessoires uit de doos. [. . . ] Het apparaat werkt alleen als de knop voor snelheidsregeling in de uit-stand is gedraaid na gebruik. Draai de knop voor snelheidsregeling terug naar de uit-stand als het apparaat niet begint te werken. Draai de knop voor snelheidsregeling maximaal 2 minuten. Draai deze vervolgens terug naar de uit-stand. Doe dit niet langer dan 1 minuut om oververhitting van de motor te voorkomen. Laat het apparaat afkoelen voordat u het weer gebruikt. Stel de regelknop in op de modusfunctie (M) om de functies voor ijs, smoothies of soep te kiezen. De blender werkt automatisch een paar seconden, stopt dan en herhaalt dit proces enkele keren. De blendersnelheid wordt verhoogd en de blender wordt automatisch gestopt. De blender wordt automatisch gestart, de snelheid wordt verhoogd tot het maximum en de blender wordt automatisch gestopt. VEILIGHEIDSINSTRUCTIES BIJ GEBRUIK VAN HETE VLOEISTOFFEN Opmerking: Wees voorzichtig als u hete ingrediënten toevoegt en mengt of wanneer u het deksel van de kan van de blender verwijdert. Zorg dat u het deksel altijd stevig afsluit. opmerking: Gebruik dit apparaat nooit voor de verwerking van kokende vloeistoffen. Opmerking: Gebruik geen vloeistoffen die warmer zijn dan 50°C. Opmerking: Voeg niet meer dan 700 ml aan ingrediënten toe. Opmerking: Gebruik de blender eerst bij een lage snelheid en verhoog de snelheid langzaam tot de gewenste snelheid is bereikt. U kunt meer ingrediënten toevoegen tijdens het gebruik. De tamper gebruiken: Verwijder de maatbeker uit het deksel en houd de tamper bij de opening in het deksel. [. . . ] het symbool op het apparaat , in de gebruiksaanwijzing en op de verpakking attendeert u hierop. De in het apparaat gebruikte materialen kunnen worden gerecycled. Met het recyclen van gebruikte huishoudelijke apparaten levert u een belangrijke bijdrage aan de bescherming van ons milieu. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TRISTAR BL-4473

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TRISTAR BL-4473 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag