Gebruiksaanwijzing TRISTAR 5451C

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TRISTAR 5451C. Wij hopen dat dit TRISTAR 5451C handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TRISTAR 5451C te teleladen.


TRISTAR 5451C : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1490 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TRISTAR 5451C

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Eu • 6 Luchtkoeler VEILIGHEID Lees en bewaar deze instructies • Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen van 8 jaar en ouder en personen met verminderde lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke vermogens of gebrek aan ervaring en kennis als er toezicht is of als deze personen zijn voorgelicht over het veilige gebruik van het apparaat en de mogelijke gevaren ervan begrijpen. Reiniging en onderhoud door de gebruiker mag niet door kinderen worden uitgevoerd, tenzij zij ouder dan 8 jaar zijn en onder toezicht staan. € Houd het apparaat en het snoer buiten bereik van kinderen jonger dan 8 jaar. [. . . ] Zorg ervoor dat het waterniveau niet boven de “MAX” waterlijn en niet onder de “MIN” waterlijn komt. • Om het verkoelende effect te verhogen , kunt u het bevroren koelelement in het waterreservoir doen. Knop Toets voor ventilatieniveau Oscillatietoets Verdamper-/ koelertoets Functie Er zijn 3 verschillende snelheidsniveaus: Laag/Medium/Hoog, druk op deze knop om de gewenste snelheid in te stellen. Druk eenmaal op de verdamper/koelertoets; het apparaat zal nu als een verdamper werken. In combinatie met het koelelement kan dit apparaat de omgevingstemperatuur met ongeveer 3°C verlagen. € Haal het koelelement uit het apparaat en leg het in de vriezer tot het volledig bevroren is. Modus Druk op de “MODE” toets wanneer de luchtkoeler aan staat; u kunt kiezen tussen de volgende verschillende standen. 2e snelheidsinstelling: werking op natuurlijke wind, 30 minuten lang, dan omzetten en door laten werken op 1e snelheid. 3e snelheidsinstelling: werking op natuurlijke wind, 30 minuten lang, dan omzetten naar natuurlijke wind 2e snelheid, 30 minuten land, dan omzetten en door laten werken op 1e snelheid. € Normale wind: de windsnelheid is ingesteld; wanneer u bijvoorbeeld de 2e snelheid kiest, dan blijft het werken op de 2e snelheid. Timer-knop Druk op de Timer-toets om de werktijd in te stellen, terwijl de luchtkoeler aan staat; elke druk op de toets verhoogt de ingestelde tijd met één uur. Modus-toets Druk op de modus-toets om tussen de verschillende luchtstroomstanden te kiezen: normaal, natuurlijk, sluimerstand. 9 Gebruiksaanwijzing REINIGEN • Om het risico van brand of een elektrische schokken te verkleinen, moet vóór onderhoud of reiniging de stekker van deze ventilator uit het stopcontact gehaald of de stroomtoevoer afgesloten. Als het moeilijk is om het stof af te vegen, wrijf het dan af met zeepsop. [. . . ]   Voor uitgebreide garantievoorwaarden verwijzen wij u naar onze servicewebsite: www. € Um die Kühlwirkung zu erhöhen, können Sie die Eisbox in den Wassertank legen. € Colocación de las ruedas: saque las ruedas universales e instálelas en el refrigerador de aire. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TRISTAR 5451C

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TRISTAR 5451C zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag