Gebruiksaanwijzing TOSHIBA RL953

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TOSHIBA RL953. Wij hopen dat dit TOSHIBA RL953 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TOSHIBA RL953 te teleladen.


TOSHIBA RL953 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1887 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   TOSHIBA RL953 (2014 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TOSHIBA RL953

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie anschließend die Taste c, um die Option Suchen auszuwählen. [. . . ] Drücken Sie die BLAUE-Taste, um die Software-Tastatur zu schließen und zum vorherigen Bildschirm zurückzukehren. Drücken Sie BbC c, um die Datei auszuwählen, die Sie anzeigen möchten. Die anfänglich markierte Position ist in der Mehrfachanzeige die obere linke Miniaturansicht. So legen Sie die Intervallzeit und die Wiederholen-Einstellung fest: Um die Wiedergabe einer Musikdatei zu stoppen, wählen Sie Aus in Hintergrundmusik. Drücken Sie die Taste C oder c, um die Einstellung Aus auszuwählen. Einschaltzeit (nur im Modus DTV-Uhr Aktivieren): Legen Sie die gewünschte Zeit über die Zifferntasten fest. Um die erste Sendung in dem Genreraster zu markieren, drücken Sie die ROTE Taste. Automatisch : Dieser Modus passt automatisch die Audio- an die Videosynchronisierung an. [. . . ] Die HDMI-Eingänge an Ihrem Fernsehgerät akzeptieren die Signalformate VGA, SVGA, XGA, WXGA und SXGA, die mit VESA kompatibel sind, wie in der unteren Tabelle gezeigt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TOSHIBA RL953

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TOSHIBA RL953 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag