Gebruiksaanwijzing THOMSON WHP 562

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing THOMSON WHP 562. Wij hopen dat dit THOMSON WHP 562 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing THOMSON WHP 562 te teleladen.


THOMSON WHP 562 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (299 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding THOMSON WHP 562

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Steek de stekker van de netadapter AC/DC in het DC IN contact aan de achterkant van het basisstation en sluit de adapter dan aan op een wandcontactdoos van 230 V~50 Hz. [. . . ] Voor een correcte werking kijkt u na of het geluidsvolume van de bron (aansluiting koptelefoon) voldoende is. Voor sommige toestellen regelt u het volume van de koptelefoon met behulp van het configuratiemenu. Indien het volume te zwak is, zal het basisstation uitgaan na een gebruik van 2 minuten. Deze automatische functie is volstrekt normaal en moet voorkomen dat zendfrequenties onnodig bezet worden. Sluit de Audio-ingangen L en R van het basisstation aan op koptelefoonuitgang van een Audioapparaat (versterker of ander). Stel het apparaat in werking en stel het volume af op ongeveer een kwart van het maximale vermogen. Stel de koptelefoon in werking en controleer dat de rode indicator van het onder spanning brengen brandt, dit geeft aan dat de herlaadbare batterijen zijn opgeladen. Stel de ontvangst van de koptelefoon af door eenmaal op de knop 'tuning' te drukken. [. . . ] De geïntegreerde PLL-technologie (Phase Lock Loop) waarborgt een constante ontvangst zonder ruis. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING THOMSON WHP 562

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding THOMSON WHP 562 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag