Gebruiksaanwijzing TEFAL MULTI CREPES PARTY

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TEFAL MULTI CREPES PARTY. Wij hopen dat dit TEFAL MULTI CREPES PARTY handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TEFAL MULTI CREPES PARTY te teleladen.


Mode d'emploi TEFAL MULTI CREPES PARTY
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TEFAL MULTI CREPES PARTY

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Leer uw kinderen voorzichtig om te gaan met hete apparaten in de keuken. Als u het apparaat wilt gebruiken in het bijzijn van kinderen: · Zorg ervoor dat er altijd een volwassene in de buurt is. · Raak de hete delen van het apparaat niet aan. · Sluit het apparaat nooit aan als u het niet gebruikt. [. . . ] Garneer de flens op uw plaat met deze bereiding en vouw in vieren. Flensjes met honing, walnoten of hazelnoten · 3 soeplepels honing · 100 g verbrijzelde walnoten of hazelnoten Vermeng alle ingrediënten. Wanneer de tweede kant gebakken is, de flens vullen met deze bereiding en in vieren vouwen. Nog enkele seconden op de bakplaat laten liggen. Serveer en versier met slagroom. Garneersuggesties: Als voorgerecht · in dunne plakjes gesneden gerookte zalm (met citroensap) Als hoofdgerecht · kipfilet in plakjes met currysaus (currysaus: béchamelsaus met 1 fijngehakte ui en 1/2 theelepel curry) Met kaas · geraspte kaas (jong, belegen, gruyère of parmezaanse kaas): de kaas na het draaien op de pannenkoek leggen en laten smelten · Roquefort, gorgonzola, crème fraîche, kwark (de pannenkoek op het bord garneren) Als nagerecht · gesmolten chocolade met amandelen, nootjes of gemalen hazelnoten · bruine suiker, poedersuiker of jam (bosbessen, aardbeien e. d. ) · kastanjepuree · bolletjes roomijs (vanille, chocolade) · honing, noten, gemalen hazelnoten · banaanschijfjes met suiker Geflambeerde flensjes · suiker en Grand Marnier · ananas en rum · appels en Calvados Recepten Blinis Alleen voor de bakplaat voor 6 kleine pannenkoekjes. Voor ongeveer 20 blinis · Baktijd : 2, 5 min. aan elke kant · 300 g bloem · 2 gesplitste eieren · 10 g biergist of verse gist · 1/2 l melk · 1 klontje gesmolten boter · 1/2 theelepeltje zout Los de gist op in 3 eetlepels lauwe melk en laat dit 10 minuten rusten. Doe de tarwebloem in een kom en maak er een kuiltje in. Voeg de melk beetje bij beetje toe, terwijl u het met de bloem vermengt. Vervolgens voegt u de gistoplossing, de eierdooiers en het zout toe en maakt u er een egaal mengsel van. Net voor het bakken de stijfgeklopte eiwitten voorzichtig door het beslag scheppen. Serveer de blinis met rauwe ham, als het dessert met een zoete garnituur. In het laatste geval kunt u voor het bakken een eetlepel suiker aan het beslag toevoegen. Blinis van boekweitmeel · 200 g boekweitmeel · 100 g tarwebloem · 3 gesplitste eieren · 3 dl melk · 10 g biergist of verse gist (opgelost in water) · 1 snufje zout Los de gist op in wat lauw water en laat dit 10 minuten rusten. Meng de 2 soorten meel in een kom en maak er een kuiltje in. Giet daar de melk, de eierdooiers, de gist-oplossing en het snufje zout in en klop alles tot een egaal mengsel. Net voor u de blinis bakt, klopt u de eiwitten stijf en schept u dit voorzichtig door het beslag. Serveer de blinis met bijvoorbeeld gerookte zalm, paling of heilbot. In dit geval brengt u het beslag bij voorkeur op smaak met peper en zout. Nederlands Kaukasische Blinis Recepten Pannenkoekjes Alleen voor de bakplaat voor 6 kleine pannenkoekjes. Begin 1 uur van tevoren. Voor ongeveer 20 pancakes · Bereidingstijd : 15 min. aan elke kant · 300 g bloem · 20 g verse gist · 3 eieren · 3 dl melk · 30 g poedersuiker · 2 eetlepels gesmolten boter · 1 snufje zout · 30 g boter voor het bakken Los de gist op in 3 eetlepels lauwe melk. Doe de bloem in een kom en voeg de poedersuiker, het zout en de gesmolten boter er aan toe. Maak in het midden een kuiltje en giet daarin de eieren en de gistmelkoplossing. Meng het beslag met de garde en voeg beetje bij beetje de melk eraan toe. een doek en laat het tenminste 1 uur rusten in een warme omgeving. [. . . ] Snij een dikke plak ham in blokjes en vermeng de ham en de ui met het beslag. Maaltijdpannenkoeken "Caroline" Hier bestaat de vulling uit schijfjes banaan die in boter worden gebakken en op de half gebakken pannenkoek worden gelegd. Daar wordt een tweede lepel met beslag over gegoten en de pannenkoek wordt dan verder gebakken zoals hierboven. Bestrooien met suiker of desgewenst flamberen met rum. Maaltijdpannenkoeken "Adeline" Laat schijfjes appels trekken in Calvados. Laat ze uitlekken, voordat deze op de pannenkoek worden gelegd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TEFAL MULTI CREPES PARTY

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TEFAL MULTI CREPES PARTY zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag