Gebruiksaanwijzing TEFAL MULTI WOK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TEFAL MULTI WOK. Wij hopen dat dit TEFAL MULTI WOK handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TEFAL MULTI WOK te teleladen.


Mode d'emploi TEFAL MULTI WOK
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TEFAL MULTI WOK

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] wok électrique / elektrische wok / elektrischer wok AANSLUITEN - VOORVERWARMEN · Vóór het eerste gebruik de afneembare pan en het deksel van de Wok met heet water afspoelen en goed afdrogen. Vervolgens de binnenkant van de pan inwrijven met wat olie met behulp van keukenpapier of een schoon doekje. · De pan op de voet van het apparaat plaatsen en controleren of de pan goed op zijn plaats en stabiel staat. · Het snoer aan de Wok bevestigen door de contrastekker stevig in de aansluiting op de voet van het apparaat te drukken. [. . . ] Die Kalbsstücke hinzugeben und anbraten. Die Zitronenschale feinreiben und über das Fleisch streuen. Warmes Wasser hinzugeben und 1 Stunde auf Position 3 kochen lassen. Das Fleisch muß schön zart sein. etwas Wasser nachfüllen, wenn es zu schnell verdampft. Dann die Fleischstücke auf dem Dämpf-/Abtropfgitter des Wok legen. Die Sauce auf Position 5 einkochen lassen. Das Eigelb mit der Crème Fraîche, 2 EL Zitronensaft, Salz, Pfeffer in einer Schüssel schlagen und auf Position 3 kochen lassen. Wenn die Sauce dickflüssig ist, das Fleisch wieder in den Wok geben, zudecken und 3 Min. auf Position 3 schmoren lassen, dann mit der gehackten Petersilie überstreuen und sofort servieren. Kalbfleisch melt de boter in de Wok op stand 5 en bak hierin de blokjes vlees rondom bruin. Rasp de citroenschil heel fijn en roer de citroenrasp door het vlees. Bedek het vlees met warm water en laat het vlees 1 uur op stand 3 zacht koken. Het vlees moet dan mooi zacht en mals zijn. Voeg zonodig tijdens het koken wat extra water toe als er teveel van verdampt. Laat de stukjes vlees daarna uitlekken op het rooster van de Wok. Klop de eidooiers in een kommetje los met de crême fraîche, 2 el citroensap, zout en peper. Laat de saus rustig doorkoken op stand 3. Zodra de saus dik genoeg is, het vlees weer bij de saus doen en nog ca. Bestrooi het kalfsvlees met gehakte peterselie en serveer het meteen. · kalfsvlees · veau VEAU A LA MOUTARDE TEMPS DE CUISSON : ENVIRON 1 H 15 POUR 5 À 6 PERSONNES : · 1, 2 KG D'ÉPAULE DE VEAU COUPÉ EN MORCEAUX DE 4 CM DE CÔTÉ · 2 C. À SOUPE D'HUILE · 3 OIGNONS · 4 TOMATES · 1 BOUQUET GARNI · 1 GOUSSE D'AIL · 4 DL DE BOUILLON DE VIANDE · 3 C. À SOUPE DE MOUTARDE FORTE · 3 BRANCHES D'ESTRAGON · SEL · POIVRE H acher la gousse d'ail et les oignons. Plonger ensuite les tomates quelques secondes dans une casserole d'eau bouillante afin de les peler plus facilement. [. . . ] Die Marinade filtern und in den Wok gießen. Die zerdrückten Gewürznelken, die gehackte Petersilie und den Cognac hinzugeben. Salzen, pfeffern und zudecken, dann etwa 5 Stunden, auf Position 3 kochen lassen. FONDUE CHINOISE TEMPS DE CUISSON : QUELQUES SECONDES PAR BOUCHEE POUR 4 PERSONNES : · 300 G DE FAUX-FILET · 2 BLANCS DE POULET · 200 G DE LARD DE POITRINE FUMÉ · 8 NOIX DE SAINT-JACQUES · 100 G DE CREVETTES DÉCORTIQUÉES · 1 COEUR DE ROMAINE · 100 G DE POUSSES DE BAMBOU · 150 G DE CHAMPIGNONS · LE JUS D'1 CITRON · 1 BOTTE DE CRESSON · 1 L DE BOUILLON DE VOLAILLE · 4 OEUFS FRAIS ACCOMPAGNEMENT : · 3 GOUSSES D'AIL PELÉES ET HACHÉES · 4 CIBOULES ÉMINCÉES · 50 G DE GINGEMBRE FRAIS PELÉ ET RÂPÉ · SAUCE DE SOJA D CHINESE FONDUE BEREIDINGSTIJD : EEN PAAR SECONDEN PER PORTIE VOOR 4 PERSONEN : · 4 SPECIALE FONDUEZEFFJES · 300 G MALS RUNDVLEES (BIEFLAP, BIEFSTUK, OSSENHASS) · 2 KIPFILETS · 200 G MAGERE SPEKREEPJES · 8 NOIX DE ST. JAKOBSSCHELPEN · 100 G GEPELDE GROTE GARNALEN · 1 KROP SLA · 100 G BAMBOESPRUITEN (BLIK) · 150 G CHAMPIGNONS · SAP VAN 1 CITROEN · 1 BOSJE WATERKERS · 1 L KIPPENBOUILLON · 4 VERSE EIEREN BIJGERECHTEN : · 3 GEPELDE EN ZEER FIJNGEHAKTE KNOFLOOK · 4 SLAUITJES · 50 G VERSE GEMBER, GESCHILD EN GERASPT · KETJAP S CHINESISCHES FONDUE KOCHZEIT : EINIGE SEKUNDEN JE STÛCK FÜR 4 PERSONEN : · 300 G RINDERFILET · 2 GEFLÜGELBRÜSTE · 200 G GERÄUCHERTER SPECK · 8 JAKOBSMUSCHELN (OHNE SCHALE) · 100 G AUSGELÖSTE GARNELEN · 1 SALATHERZ · 100 G BAMBUSSPROSSEN · 150 G CHAMPIGNONS · ZITRONENSAFT · 1 KÄSTCHEN KRESSE · 1 L GEFLÜGELBOUILLON · 4 EIER BEILAGEN : · 3 KNOBLAUCHZEHEN · 4 SCHNITTLAUCH · 50 G FRISCHER INGWER · SOJASAUCE R inderfilet, Huhn und Speck in sehr feine Streifen schneiden, Jakobsmuscheln in Scheiben, Garnelen in Stücke teilen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TEFAL MULTI WOK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TEFAL MULTI WOK zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag