Gebruiksaanwijzing TAURUS R 850

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TAURUS R 850. Wij hopen dat dit TAURUS R 850 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TAURUS R 850 te teleladen.


TAURUS R 850 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (723 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TAURUS R 850

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] --Möchten Sie die Luft kühlen, geben Sie die Eisbehälter in das Gefäss(O). A Luchtuitlaat B Wielen C Vak voor de afstandsbediening D Waterreservoir E Sensor van de afstandsbediening F ON/OFF G Snelheidsregelaar H Knop voor luchtstroomselectie I Stand "Normaal" J Stand "bries" K Stand "nacht" L Timer M Oscillatie N oelen / bevochtigen O Jshouders AFSTANDSBEDIENING --Rol voor gebruik de voedingskabel van het apparaat volledig af. [. . . ] --De stekker moet gemakkelijk bereikbaar zijn om in geval van nood de stekker snel uit het stopcontact te kunnen trekken. pLAATSING VAN DE BATTERIJ(EN) -- Waarschuwing: Let er tijdens het plaatsen van de batterij op dat u de twee polen niet tegelijkertijd aanraakt, aangezien hierdoor een deel van de opgeslagen energie weg kan vloeien, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. --Controleer dat de plastic bescherming van de batterij(en) verwijderd is (sommige batterijen worden met plastic bescherming geleverd). --Het is van groot belang dat de batterijen van hetzelfde type zijn en dezelfde lading hebben. --Zet het apparaat weer rechtop en controleer dat de wielen goed werken. --Zet het apparaat zo dat de luchtstroom in de gewenste richting gaat. --U kunt de gewenste werkingsduur van het apparaat instellen met de knoppen (L / f). oSCILLEERFUNCTIE: --De oscilleerfunctie maakt het mogelijk om de richting van de luchtstroom van het apparaat automatisch te heen en weer te laten gaan over een hoek van 75º. --Activeer deze functie niet wanneer het reservoir leeg is of het waterniveau onder het minimum staat. --Plaats de ijshouders in het reservoir wanneer u de lucht wenst te koelen (O). --Dit apparaat beschikt over een thermische beveiliging die het apparaat tegen oververhitting beveiligt. --Trek de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat afkoelen alvorens het te reinigen. [. . . ] Om een beroep te doen op uw rechten of aanspraken kunt u contact opnemen met onze officiële technische service. U kunt deze gebruiksaanwijzing en eventuele actualiseringen ervan downloaden via http:// taurus-home. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TAURUS R 850

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TAURUS R 850 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag