Gebruiksaanwijzing SMEG SIM3644D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG SIM3644D. Wij hopen dat dit SMEG SIM3644D handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG SIM3644D te teleladen.


SMEG SIM3644D : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (731 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG SIM3644D

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Double Booster-Funktion ermöglicht es, höhere Leistungen als die Booster-Funktion zu erhalten. [. . . ] Das Display des Minutenzählers zeigt die Minuten an, die anfänglich eingestellt wurden. Das Display des Minutenzählers zeigt die Minuten an, die anfänglich eingestellt wurden. Die Option U2 ermöglicht es, die Lautstärke der Tastentöne zu ändern. Die Option U4 ermöglicht es, die Helligkeit des Displays auf 10 Einstellstufen zu ändern. [. . . ] Die Federn durch leichten Druck horizontal in die dafür vorgesehene Aussparung einsetzen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG SIM3644D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG SIM3644D zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag