Gebruiksaanwijzing SMEG PV164B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG PV164B. Wij hopen dat dit SMEG PV164B handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG PV164B te teleladen.


Mode d'emploi SMEG PV164B
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SMEG PV164B (579 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG PV164B

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Raadgevingen voor het koken ______________________________ 5. 1 TRADITIONEEL KOKEN ____________________________________ 5. 2 KOKEN MET WARME LUCHT _________________________________ 5. 3 KOKEN MET DE GRILL _____________________________________ 5. 4 KOKEN MET DE GRILL MET WARME LUCHT ______________________ 5. 5 KOKEN VAN DELICATE GERECHTEN ___________________________ 5. 6 ONTVRIEZING __________________________________________ 5. 7 BAKKEN MET HET BRAADSPIT _______________________________ 103 103 103 104 104 105 105 106 6. Tabellen met aangeraden kookwijzen________________________ 107 7. Onderhoud en reiniging ___________________________________ 7. 1 GEËMAILLEERDE GEDEELTEN _______________________________ 7. 2 HET GLAS VAN DE OVENDEUR _______________________________ 7. 3 BUITENSTRUCTUUR VAN DE OVEN ____________________________ 7. 4 PYROLYSE: AUTOMATISCHE REINIGING VAN DE OVEN (ALLE MODELLEN) _ 109 109 109 109 110 8. Buitengewoon onderhoud _________________________________ 112 8. 1 VERVANGING VAN DE LAMP VOOR DE VERLICHTING ________________ 112 8. 2 UIT ELKAAR NEMEN VAN DE OVENDEUR ________________________ 112 91 Presentatie Wij danken U voor de keuze van ons product, vanaf nu zal het koken creatief en aangenaam worden met Uw nieuwe oven. [. . . ] U kunt het geluidssignaal op ieder willekeurig moment onderbreken door het indrukken van een willekeurige toets. 2. 2. 2 Kookwekker Deze functie zal het koken niet onderbreken maar uitsluitend het geluidssignaal doen afgaan. 97 Beschrijving van de bediening - - - Als u toets indrukt zal de display worden verlicht en eruit zien als in fig. 1; U moet binnen 6/7 seconden de toetsen of indrukken om de timer van de kookwekker in te stellen. Bij elke druk zal 1 extern segment dat 1 kookminuut weergeeft oplichten of uitgaan. (in figuur 2 ziet u een kooktijd van 10 minuten afgebeeld). 6/7 Minuten na de laatste druk zal het aftellen beginnen, na voltooiing waarvan het geluidssignaal zal afgaan. Tijdens het aftellen kunt u de juiste tijd weergeven door 1 in te drukken. Als u nogmaals drukt maal toets verschijnt de display van de kookwekker weer. Na voltooiing van het aftellen moet u de oven met de hand uitschakelen door de thermostaat en de functieschakelaar op 0 te zetten. 1 2 - - - - - 2. 2. 3 Programmering Duur van de kooktijd: met de 2° drukknop kunt u de duur van de kooktijd instellen. Alvorens deze in te stellen moet u de thermostaat op de voor het koken gewenste temperatuur en de functiekeuzeknop in een willekeurige stand zetten. Om de duur van de kooktijd in te stellen moet u als volgt te werk gaan: 1 tot 2 seconden lang ingedrukt; de wijzer Houd toets zal op 12 uur gaan staan (Fig. Een steun voor het spit in roestvrij staal: dit dient als steun voor het spit van het braadstuk (zie instructies in par. 5. 7 "Bakken met het braadspit"). Spit braadstuk: nuttig voor het bereiden van kippen, worsten en alle gerechten die een gelijkmatig bakken vereisen over de gehele oppervlakte. Bovenste bescherming: het verwijderen ervan zal het schoonmaken van de binnenkant van de oven vereenvoudigen. Handvat in verchroomd roestvrij staal: nuttig om grillen en braadsleden warm uit de oven te nemen. 101 Beschikbare accessoires Het handvat in verchroomd roestvrij staal is een zeer nuttig accessoire in de keuken, dat niet alleen een stevige greep op braadsleden en grillen verzekert maar tevens een direct contact vermijdt ( waartoe men integendeel verplicht is met het gebruik van stoffen pannelappen en thermische handschoenen). De originele accessoires rechtstreeks aan de vertrouwde verkoper vragen, die de meest geschikte artikelen voor de oven zal aanraden. 102 Raadgevingen voor het koken 5. Raadgevingen voor het koken Wij raden aan om bij het voorverwarmen de geventileerde stand te gebruiken en de temperatuur altijd 30/40°C hoger dan de kooktemperatuur in te stellen. Dit zal de kooktijden aanzienlijk verkorten, het energieverbruik verminderen en de kookresultaten verbeteren. De ovendeur moet tijdens de bereiding gesloten blijven 5. 1 TRADITIONEEL KOKEN SCHAKELKNOP SELECTIE FUNCTIES SCHAKELAAR THERMOSTAAT MET KEUZE TUSSEN 50 - 250°C 50 - 250 °C Dit klassiek kooksysteem waarbij de warmte van boven en van onder komt is geschikt voor het koken van gerechten op één enkele richel. Het is noodzakelijk de oven voor te verwarmen tot hij de vooropgestelde temperatuur bereikt heeft. De gerechten slechts in de oven plaatsen als de seinlamp van de thermostaat uitgaat. Erg vette vleesgerechten mogen in een nog koude oven geplaatst worden. Diepgevrozen vleeswaren rechtstreeks in de oven plaatsen zonder ze vooraf te ontvriezen. [. . . ] De vastgehechte etensresten verwijderen met houten of plastiek keukengerei. GEBRUIK GEEN STOOMSTRAAL OM DE BINNENKANT VAN DE OVEN MEE TE REINIGEN. 7. 2 HET GLAS VAN DE OVENDEUR Men raadt aan het glas van de ovendeur steeds schoon te houden. Indien het vuil hardnekkig is, reinigen met een vochtige spons en een gewoon reinigingsprodukt. 7. 3 BUITENSTRUCTUUR VAN DE OVEN Reinigen met water en een gewoon reinigingsprodukt. 109 Onderhoud en reiniging 7. 4 PYROLYSE: AUTOMATISCHE REINIGING VAN DE OVEN (ALLE MODELLEN) De Pyrolyse is een automatische reinigingsprocedure bij hoge temperatuur die het oplossen van het vuil veroorzaakt. OPGELET : VOORDAT U DE REINIGINGSCYCLUS START MOET U CONTROLEREN OF DE OVEN LEEG IS EN ER GEEN VOEDSEL OF OVERGEKOOKTE RESTEN VAN EERDERE BEREIDINGEN ZIJN ACHTERGEBLEVEN. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG PV164B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG PV164B zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag