Gebruiksaanwijzing SMEG PM3953D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG PM3953D. Wij hopen dat dit SMEG PM3953D handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG PM3953D te teleladen.


SMEG PM3953D : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1158 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SMEG PM3953D

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Drehknebel wieder auf die Position stellen, um die Brenner auszuschalten. [. . . ] Die Taste drücken und auf die Gleitleiste einwirken, um die Leistungsstufe jederzeit abzuändern. Die Option U2 ermöglicht es, die Lautstärke der Tastentöne zu ändern. Die Option U4 ermöglicht es, die Helligkeit des Displays auf 10 Einstellstufen zu ändern. Nachfolgend sind die Fehlercodes aufgelistet, die ohne Eingriff des Technischen Kundendienstes verwaltet werden können. Die Brennerkränze und die entsprechenden Brennerdeckel entfernen. Die 6 Schrauben, die das Glaskochfeld am Gehäuse befestigen, lösen (siehe untenstehende Abbildungen, um die Position zu ermitteln). [. . . ] Die bezeichnende Nummer berücksichtigen, um in den , , Tabellen Brenner- und Brennerdüseneigenschaften" die korrekten Werte zu bestimmen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG PM3953D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG PM3953D zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag