JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN! Welk reserveonderdeel zoekt u?
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG LW91105SS. Wij hopen dat dit SMEG LW91105SS handleiding nut zal zijn voor jou.
JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG LW91105SS te teleladen.
Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.
[. . . ] Het overlopen gebeurt wanneer te kleine recipiënten gebruikt worden, of door een foute beoordeling van de vergroting van het volume tijdens de bereiding, en het zijn vooral amiden en suikers die in het bijzonder de bodem van de oven aantasten.
HOE WERKT DE ZELFREINIGENDE OVEN
De continu zelfreinigende oven bestaat uit panelen die bedekt zijn met een speciaal email, die de oven dus zelfreinigend maakt. Dit email verkrijgt tijdens zijn ontwikkeling een ruwe structuur met een zeer ruim contactoppervlak, dat de zuurstofopname begunstigt die nodig is voor de eliminatie van vetdampen en vetspatten. Vanaf het moment dat de vlekken verschijnen, worden ze groter en verspreiden ze zich volledig over het microporeuze contactoppervlak, ze worden geoxideerd op beide zijden, en verdwijnen geleidelijk aan. [. . . ] Wanneer dit nog onvoldoende blijkt, moeten geschikte producten gebruikt worden en dus de aanwijzingen van de fabrikant gevolgd worden. Deze producten mogen enkel uitzonderlijk gebruikt worden, maar ze zijn overbodig wanneer de oven normaal gebruikt wordt. Het kan zijn dat een oven met veel afzettingen zeer moeilijk kan gereinigd worden. Wanneer bereidingen toevallig overlopen op de bodem van de oven moet dit zo snel mogelijk opgedroogd worden, en moet de bodem gereinigd worden met een spons en warm water om de vorming van een koolstofkorst te vermijden die zeer moeilijk te verwijderen is door de oxidatie.
PRODUCTEN DIE NOOIT GEBRUIKT MOGEN WORDEN
Op het zelfreinigend email mogen geen antikleeffilms (siliconen) gebruikt worden, die de zelfreinigende bekleding definitief onbruikbaar zouden kunnen maken. Alle onderhoudsproducten, vooral reinigingsmiddelen, worden eveneens afgeraden.
DE KWALITEIT VAN DE ZELFREINIGENDE OVEN
Op het zelfreinigend email mogen geen antikleeffilms (siliconen) gebruikt worden, die de zelfreinigende bekleding definitief onbruikbaar zouden maken. Alle onderhoudsproducten, vooral reinigingsmiddelen, worden eveneens afgeraden. De oven is altijd rein, en de vermoeiende reinigingshandelingen zullen niet meer nodig zijn. Niettemin wordt aangeraden om er niet bruusk tegen te stoten, en om hem niet af te schrapen met een metalen borstel of met stompe voorwerpen. De spatten worden geoxideerd zodra ze gevormd worden, en het is dus perfect mogelijk om gebak te bereiden zonder dat gevreesd moet worden om de geur van vorige bereidingen te behouden. De hoofdzakelijke oorzaak van rookvorming is de hoge temperatuur. Er wordt dus aangeraden om de temperatuur lichtjes te verminderen. Wat dus feitelijk telt om tevreden te zijn, is het zoeken naar de geschikte temperatuur voor de bereiding, om onaangename rookvorming te vermijden die de smaak van het voedsel kan wijzigen tijdens de bereiding zelf. De oven blijft doeltreffend mettertijd, en de actie van de zelfreiniging zal lang worden bewaard wanneer hij normaal gebruikt wordt.
NUTTIG ADVIES
Om de zelfreinigende oven goed rein te houden, moet vermeden worden om hem meer te bevuilen dan nodig is. De manier van koken is belangrijk voor de afzettingen op de wanden van de oven, en wanneer twee gebraden bereid worden in dezelfde oven kan één ervan zeer weinig en het andere zeer veel bevuilen.
Om opspattingen te vermijden is het belangrijk om geen hoge temperaturen te gebruiken, en om borden met een sterke warmte-inertie te gebruiken die geschikt zijn voor het gerecht dat wordt klaargemaakt, met randen die voldoende hoog zijn, en met een niet te grote bodem. Om het overlopen te vermijden, moet de vergroting van het volume van het voedsel (uitzetting) bepaald worden, en moeten de pannen correct geplaatst worden wanneer vloeibare bereidingen in de oven worden geplaatst. Wanneer toch het overlopen wordt gevreesd, moet de bodem bedekt worden met aluminiumfolie. [. . . ] 1-4) Verwijder alle accessoires uit de oven; de horizontale grills, de bakjes, de relatieve zijsteunen en de achterste deflector door de relatieve moeren los te draaien. Nu is de oven volledig leeg, en kunnen de wanden bedekt worden met de zelfreinigende panelen. Voor een correcte montage moet als volgt gehandeld worden: · koppel de twee zijpanelen aan de frames binnenin de oven: details "A" en "B" van fig. [. . . ]
VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG LW91105SS
JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.
Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG LW91105SS zal dan beginnen.