JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN! Welk reserveonderdeel zoekt u?
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SMEG LSCI999. Wij hopen dat dit SMEG LSCI999 handleiding nut zal zijn voor jou.
JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SMEG LSCI999 te teleladen.
Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.
[. . . ] In deze eenvoudig te raadplegen gebruiksaanwijzing zult u de antwoorden kunnen vinden op al uw vragen met betrekking tot het gebruik van de vaatwasser. Voor meer informatie omtrent het gebruik en onderhoud van de vaatwasser moet u het bijgesloten handboek aandachtig lezen.
INSTRUCTIES VOOR DE GEBRUIKER: u vindt er nuttig advies voor het gebruik van de wasprogramma's en alle functies van de vaatwasser.
Instructies Voor de Gebruiker
1. Beschrijving van het bedieningspaneel
1. 1 Het bedieningspaneel
Alle bedieningsorganen en controle-instrumenten van de vaatwasser zijn samengebracht op het bedieningspaneel aan de voorzijde.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
DRUKKNOP ON/OFF DRUKKNOP PROGRAMMAKEUZE (P1. . . P5) DRUKKNOP WASSEN MET BELADING (afhankelijk van de modellen) DRUKKNOP OPTIE "3/1" (afhankelijk van de modellen) DRUKKNOP UITSTEL PROGRAMMA (afhankelijk van de modellen) DRUKKNOP START/PAUZE CONTROLELAMPJE INSCHAKELEN CONTROLELAMPJE'S PROGRAMMA'S INFORMATIEDISPLAY WEGGEWERKTE HANDGREEP OPENING DE DEUR
1. 2 Het informatiedisplay
De vaatwasser is met een praktische DISPLAY uitgerust voor de weergave van alle informatie over de geprogrammeerde functies.
Instructies Voor de Gebruiker
PROGRAMMA NUMMER EN SYMBOOL LADEN VAN VAAT EN BESTEK AFWIKKELING PROGRAMMA'S DUUR
MINUUT
VERBRUIK
WATER LITER (1) ENERGIE KWh (2)
1 2
WEKEN
Pannen en bestek in afwachting van een laatste wasbeurt Weinig vuile couverts Wassen onmiddellijk na het gebruik voor niet erg vieze vaat
Koud voorwassen Wassen oop 38C Koud spoelen Spoelen op 58C Wassen oop 55C Koud spoelen Spoelen op 68C Drogen Koud voorwassen Wassen oop 40C Wassen oop 55C Koud spoelen Spoelen op 68C Drogen Wassen oop 70C 2 koude spoelbeurten Spoelen op 70C Drogen Koud voorwassen Wassen oop 45C Koud spoelen Spoelen op 68C Drogen Koud voorwassen Wassen oop 50C Koud spoelen Spoelen op 62C Drogen Koud voorwassen Wassen oop 50C Wassen oop 65C Koud spoelen Spoelen op 70C Drogen Voorwassen op 45C Wassen oop 70C 2 koude spoelbeurten Spoelen op 70C Drogen
(**)
6 13 14
0, 03 0, 85 1, 30
KORT
(**)
3
ECO
(**)
4
AUTO 40-50
Wassen onmiddellijk na het gebruik voor niet erg vieze vaat Uiterst vuile pannen en couverts met opgedroogde resten Normaal vieze vaat
(***)
(***)
(***)
5
KRACHTIG
(**)
17
1, 50
6
DELICAAT
(**)
17
1, 15
7
BIO (*) EN 50242
Normaal vieze vaat
(**)
15
1, 08
8
AUTO 60-70
Normaal vuile couverts, met opgedroogde resten
(***)
(***)
(***)
9
SUPER
Uiterst vuile pannen en couverts met opgedroogde resten
(**)
20
1, 70
Gebruik het weken uitsluitend bij een gedeeltelijke belading. De HALVE BELADING (3) is optioneel voor alle programma's, uitgezonderd het weken. [. . . ] Plaats het apparaat op de daarvoor bestemde. De vaatwasser kan met de zijkanten of de achterkant tegen meubels of wanden worden geplaatst. Als de vaatwasser naast een warmtebron wordt geplaatst moet een warmtesolerende wand worden geplaatst om oververhitting en een slechte werking te voorkomen. Voor de stabilteit moeten de inbouwapparaten voor onderbouw of integratie uitsluitend onder ononderbroken werkbladen worden geplaatst en aan de ernaast geplaatste meubels worden vastgeschroefd. Om de inbouw te vergemakkelijken kunnen de toevoer- en afvoerslangen in alle richtingen worden gedraaid; zorg ervoor dat ze niet worden geknikt of afgeklemd en dat ze niet te strak gespannen komen te staan. Zorg ervoor dat u de borgring aandraait nadat u de buizen in de gewenste richting heeft gedraaid. Voor de passage van de buizen en de voedingskabel is een gat nodig van minimaal 8 cm. Zet het apparaat waterpas op de grond met behulp van de regelbare voetjes. Dit is vereist voor de correcte werking van de vaatwasser.
Het is ten strengste verboden om een kookplaat boven een vrijstaande vaatwasser te monteren. Het is ten strengste verboden om de vaatwasser in te bouwen onder een glaskeramische kookplaat. U kunt de vaatwasser inbouwen onder een traditionele kookplaat, op voorwaarde dat het werkblad van de keuken ononderbroken doorloopt, en dat zowel de vaatwasser als de kookplaat op correcte wijze zijn gemonteerd en vastgezet, zodat ze geen enkele gevaarlijke situatie kunnen creren. Het reservoir bevindt zich onderin de vaatwasser. Na de onderste korf te hebben verwijderd moet u de dop van het reservoir linksom losdraaien en het zout met behulp van de met de vaatwasser geleverde trechter toevoegen. Alvorens de dop weer vast te draaien moet u eventuele zoutresten bij de opening verwijderen. Bij de eerste inwerkingstelling van de vaatwasser dient u, afgezien van het zout, tevens een liter water in het reservoir te gieten. Controleer altijd na het vullen van het reservoir of de dop goed is afgesloten. Het mengsel van water en afwasmiddel mag het reservoir niet binnendringen daar dit werking van het regeneratiesysteem zal benvloeden. In dat geval is de garantie niet meer geldig. Gebruik uitsluitend regeneratiezout voor vaatwassers voor huishoudelijk gebruik. Vul, bij gebruik van zouttabletten, het reservoir niet volledig af.
Instructies Voor de Gebruiker
Gebruik geen keukenzout, omdat dit niet-oplosbare substanties bevat die na verloop van tijd het onthardingssysteem kunnen beschadigen. Vul, indien noodzakelijk, het zout bij vr u het wasprogramma start; op deze wijze zal de overtollige zoutoplossing onmiddellijk door het water worden verwijderd; een langdurige aanwezigheid van zout water in de waskuip kan tot corrosievorming leiden.
Let ervoor op dat u het zout niet met het afwasmiddel verwisselt: de aanwezigheid van afwasmiddel in het zoutreservoir zal de ontharder beschadigen.
3. 2 Gebruik van de doseerbakjes voor het glansspoelmiddel en het afwasmiddel
De doseerbakjes voor het afwasmiddel en het glansspoelmiddel bevinden zich aan de binnenkant van de deur: links dat van het afwasmiddel en rechts dat van het glansspoelmiddel.
Uitgezonderd het WEEK programma, moet het afwasmiddelbakje vr iedere wasbeurt met een geschikte dosis afwasmiddel worden gevuld. Het glansspoelmiddel hoeft alleen maar worden bijgevuld indien nodig.
Instructies Voor de Gebruiker
TOEVOEGING VAN HET GLANSSPOELMIDDEL Het glansspoelmiddel zal het opdrogen van de vaat versnellen en de vorming van vlekken en kalkafzettingen voorkomen; het wordt automatisch tijdens de laatste spoelbeurt aan het water toegevoegd vanuit het doseerbakje aan de binnenkant van de deur. [. . . ] vertoont, of: de regeling van het glansspoelmiddel niet overmatig is.
Als er roestsporen zichtbaar zijn in de kuip: de kuip is van roestvrij staal en eventuele roestsporen moeten daarom van buitenaf afkomstig zijn (stukjes roest afkomstig van de waterleiding, pannen, bestek enz. ). In de handel kunt u speciale producten vinden om deze vlekken te verwijderen; controleer of u de juiste hoeveelheid afwasmiddel gebruikt. Sommige afwasmiddelen kunnen agressiever zijn dan andere; controleer of u de dop van het zoutreservoir goed heeft afgesloten en de waterontharder goed is ingesteld.
Als, nadat u de bovenstaande aanwijzingen heeft opgevolgd, de storingen zich mochten blijven voordoen, zult u de dichtstbijzijnde technische dienst moeten raadplegen. LET OP: de door niet bevoegd personeel op het apparaat uitgevoerde werkzaamheden vallen niet onder de garantie en zijn voor rekening van de gebruiker.
Instructies Voor de Gebruiker
TECHNISCHE GEGEVENS Breedte Diepte, gemeten vanaf de buitenzijde van het bedieningspaneel Hoogte (afhankelijk van de modellen)
Capaciteit Druk van het toevoerwater Elektrische gegevens
597 599 mm Vrijstaand: 600 mm Gentegreerd: 590 mm - Volledig weggewerkt: 570 mm Vrijstaand: van 850 mm tot 870 mm van 890 mm tot 910 mm Gentegreerd en Volledig weggewerkt: van 820 mm tot 870 mm van 860 mm tot 910 mm 14 Standaardcouverts min. [. . . ]
VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SMEG LSCI999
JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.
Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SMEG LSCI999 zal dan beginnen.