Gebruiksaanwijzing SIEMENS WM16W6A1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SIEMENS WM16W6A1. Wij hopen dat dit SIEMENS WM16W6A1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SIEMENS WM16W6A1 te teleladen.


SIEMENS WM16W6A1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5574 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SIEMENS WM16W6A1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Abhängig vom Programmfortschritt können Sie die Einstellungen für die automatische WeichspülmittelDosierung ändern. Waschmittel für Vorwäsche in die Trommel geben und Waschmittel für die Hauptwäsche in Kammer À Á geben. Am Programmwähler leuchtet die Anzeigelampe und im Anzeigefeld erscheinen die Programmvoreinstellungen für das gewählte Programm: Temperatur, Schleuderdrehzahl, Wählen Sie hierzu die entsprechende Taste so oft bis die gewünschte Einstellung angezeigt wird. Die vollständig eingeschobene Waschmittelschublade wird bei eingeschaltetem Gerät angezeigt durch: die zugehörige Anzeige leuchtet bei Die Basisdosiermenge für Weichspüler nach Ihrem Wunsch für die Weichheit Ihrer Wäsche wählen. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SIEMENS WM16W6A1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SIEMENS WM16W6A1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag