Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.
[. . . ] Achtung Waarschuwing Avertissement
STOP
+1min.
START
COOK
EXPRESS MENUS
EXPRESS REHEAT
SENSOR COO K
R-393
EXTRA
MIKROWELLENGERÄT - BEDIENUNGSANLEITUNG MAGNETRONOVEN - GEBRUIKSAANWIJZING FOUR A MICRO-ONDES - MODE D´EMPLOI
D Diese Bedienungsanleitung enthält wichtige Informationen, welche Sie vor Inbetriebnahme des Gerätes unbedingt sorgfältig durchlesen sollten. Achtung: Die Nichtbeachtung der Gebrauchs- und Serviceanweisungen sowie jeglicher Eingriff, der das Betreiben des Gerätes in geöffnetem Zustand (z. B. geöffnetes Gehäuse) erlaubt, führt zu erheblichen Gesundheitsschäden. NL Deze gebruiksaanwijzing bevat belangrijke informatie die u dient te lezen alvorens u de oven in gebruik neemt. [. . . ] Plaats de kom in het midden van het draaiplateau. Wanneer het geluidssignaal weerklinkt omroeren, weer afdekken met deksel, terugzetten in de magnetron en op start drukken. · Wanneer het geluidssignaal wederom weerklinkt omroeren, weer afdekken met deksel, terugzetten in de magnetron. · Na het verstrijken van de bereidingstijd nog ca. · · · ·
0, 1 - 0, 8 kg Verse groenten (Begintemperatuur 20° C) Schaal met deksel e. g. Spruitjes, groene bonen, erwten gemengde groente, broccoli Gekookte/ Schil Aardappelen (Begintemperatuur 20° C) 0, 1 - 0, 8 kg Schaal met deksel
Aardappelen en schil (Begintemperatuur 20° C)
0, 2 - 1, 4 kg 1 aardappel ca. 200 g
Rijst (Begintemperatuur 20° C)
0, 1 - 0, 3 kg Grote kom & deksel Rijst 100 g 200 g 300 g Koken Water 250 ml 450 ml 650 ml
Noedels (Begintemperatuur 20° C)
0, 1 - 0, 3 kg Grote kom & deksel Pasta 100 g 200 g 300 g Koken Water 250 ml 550 ml 800 ml
44
TABEL VOOR SENSOR KOKEN
MENU Visfilet met saus (Begintemperatuur Vis: 5° C Saus: 20° C)
GEWICHT/ KEUKENGEREI 0, 4 - 1, 6 kg* (Vis: 0, 2 - 0, 8 kg, Saus: 0, 2 - 0, 8 kg) Schaal & magnetronfolie * Totaal gewicht von vis und saus 200 - 1000 ml 200 ml: Kop + magnetronplastic. Meer dan 200 ml: Schaal + magnetronplastic
METHODE · Plaats de visfilets in een schaal met opstaande rand, met het dunne eind naar het midden toe. · Giet de saus over de visfilets. · Bedek de schaal met magnetronfolie. · Laat na het koken het eten ongeveer 2 minuten lang staan. Voor sauzen, zie de recepten op pagina 46. · Plaats het voedsel op het midden van de draaitafel. · Bij grotere hoeveelheden moet u doorroeren wanneer de oven tijdens het koken stopt en u een pieptoon hoort. Bij kleine hoeveelheden zal de oven niet stoppen. OPMERKINGEN: · Bij "dunne" casseroles of heldere soep moet u voordat u op de START/+1min-toets drukt eerst op de MINDER ( w ) druk. · Indien u magnetronplastic zonder gaten gebruikt, moet u met een vork 5 keer (bij een schaal) of 2 keer (bij een kop) gaten in het plastic prikken. · Plaats het voedsel op het midden van de draaitafel. · Bij grotere hoeveelheden moet u doorroeren wanneer de oven tijdens het koken stopt en u een pieptoon hoort. Bij kleine hoeveelheden zal de oven niet stoppen. OPMERKING: · Indien u magnetronplastic zonder gaten gebruikt, moet u met een vork 5 keer (bij een schaal) of 2 keer (bij een kop) gaten in het plastic prikken.
Soep (Begintemperatuur 5° C voor refridgerator 20° C voor ambient soepen)
Casserole (Begintemperatuur 5° C voor refridgerator 20° C voor ambient casseroles)
200 - 1000 ml 200 ml: Kop + magnetronplastic. Meer dan 200 ml: Schaal + magnetronplastic
Jam (Begintemperatuur 20° C)
· Gebruik de hoeveelheden zoals in de recepten op 0, 5 - 1, 5 kg* Schaal, 3, 5 Liter pagina 47. [. . . ] PASCUAL I PRATS 8, 17004 GERONA, GERONA / SATEL, 972/ 26. 55. 19, PS DE BARCELONA 12, 17800 OLOT, GIRONA / SALLERAS PUIG JUAN, 972/ 50. 67. 54, CL POU ARTESIA 4, 17600 FIGUERES, GIRONA / RIERA DAVIU, 972/ 50. 32. 64, CL TORRAS Y BAGES 19, 17600 FIGUERES, GIRONA / LAVISON, C. B. , 972/ 23. 01. 22, CL MONTSENY 35, 17005 GIRONA, GIRONA / MONJE URE#A MANUEL, 972/ 70. 25. 52, CL SANT QUINTI 33, 17534 RIBES DE FRESER, GIRONA / ESTUDIOS 3, C. B. , 943/ 45. 37. 97, PZ DE LOS ESTUDIOS 3, 20011 SAN SEBASTIAN, GUIPUZCOA / NOMBRE1, TLFNO, CALLE, CIUDAD, PROVINCIA / TEKNIBAT ELECTRONICA, 943/ 70. 24. 37, CL ZEZENBIDE 4, 20600 EIBAR, GUIPUZCOA / REPARACIONES URRUTI S. L. , 943/ 45. 84. 10, PS AINTZIETA 32, 20014 SAN SEBASTIAN, GUIPUZCOA / TELESERVIC, 974/ 31. 34. 44, CL ESTADILLA 6, 22300 BARBASTRO, HUESCA / SERVIELECTRO, 974/ 21. 00. 14, CL BALTASAR GRACIAN 5, 22002 HUESCA, HUESCA / TELESONIC, 974/ 36. 32. 97, CL TERUEL 6, 22700 JACA, HUESCA / TELESERVICIO, 974/ 22. 01. 39, CL TENERIAS 20, 22001 HUESCA, HUESCA / SATEF, 973/ 50. 08. 48, AV RAVAL DEL CARME 12, 25300 TARREGA, LERIDA / IELSA, C. B. , 973/ 24. 71. 27, CL TARRAGONA 40, 25005 LLEIDA, LLEIDA / CRISTEL, 973/ 27. 08. 26, CL VALLCALENT 32, 25006 LLEIDA, LLEIDA / UNITEC, 948/ 82. 74. 34, CL FUENTE CANONIGOS 5, 31500 TUDELA, NAVARRA / TELSAN, C. B. , 948/ 24. 19. 50, CL GAYARRE 1 BJOS. , 31005 PAMPLONA, NAVARRA / EURO TECNICS ELECTRONICA, 977/ 32. 24. 89, CL LEPANTO 16-18, 43202 REUS, TARRAGONA / ELECTRO SERVEI C. B. , 977/ 51. 04. 42, PS MOREIRA 10, 43500 TORTOSA, TARRAGONA / A. B. R. ELECTRONICA S. L. , 977/ 50. 21. 20, CL CALDERON LA BARCA 3, 43520 ROQUETAS, TARRAGONA / CURTO GAMUNDI S. R. C. , 977/ 44. 13. 14, CL RIEROL CAPUTXINS 6, 43500 TORTOSA, TARRAGONA / SELECCO S. L. , 977/ 70. 00. 12, CL CALDERON DE LA BARCA 11, 43870 AMPOSTA, TARRAGONA / ELECTRONICA S. TORRES, 977/ 21. 21. 48, CL JOAN MIRO 4 ESC. D 1-2, 43005 TARRAGONA, TARRAGONA / BUIRA TECNIC'S, 977/ 66. 04. 37, CL SAN JAVIER 55, 43700 EL VENDRELL, TARRAGONA / TECNO SERVEIS MORA, 977/ 40. 08. 83, CL PAU PICASSO 1, 43740 MORA D'EBRE, TARRAGONA / SERTECS, S. C. , 977/ 22. 18. 51, CL CAPUTXINS (BAJOS) 22, 43001 TARRAGONA, TARRAGONA / ELECTRONICA JOSEP, 977/ 88. 04. 41, CTRA. COLOMA QUERALT, TARRAGONA / MARTORELL ALTES , 977/ 75. 32. 41, CL ROSETA MAURI 10, 43205 REUS, TARRAGONA / TELESERVICIO S. C. , 978/ 87. 08. 10, CL ROMUALDO SOLER 4, 44600 ALCAÑIZ, TERUEL / ELECTRONICA ALCAÑIZ S. L. , 979/ 87. 07. 94, CL CARMEN 21, 44600 ALCAÑIZ, TERUEL / SONOVISION, C. B. , 978/ 60. 11. 74, CL ABADIA 5, 44001 TERUEL, TERUEL / ELECTRONICA MONCHO, 96/287. 23. 29, CL PARE PASCUAL CAT. [. . . ]