Gebruiksaanwijzing SHARP R-94ST

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP R-94ST. Wij hopen dat dit SHARP R-94ST handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP R-94ST te teleladen.


Mode d'emploi SHARP R-94ST
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP R-94ST

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL Geachte klant, NL INHOUDSOPGAVE . NL-12 NL-13-14 NL-15-16 NL-17-19 NL-20-21 . NL-29 Gebruiksaanwijzing GEACHTE KLANT . RECEPTEN VOOR RK-T11-A (VIERKANTE BAKVORM/PLANK) . [. . . ] GRILLFUNCTIE Heeft vele toepassingen voor alles wat van boven gebakken moet worden en voor het grilleren van vlees, gevogelte en vis. HETELUCHTFUNCTIE (CONVECTIE) U kunt bij deze functie de temperatuur in 10 stappen van 40°C naar 250°C verhogen. COMBIFUNCTIE (DUAL CONV. ) MAGNETRON EN HETE LUCHT COMBIFUNCTIE (DUAL GRILL) MAGNETRON EN GRILL Met deze functie kunt u de magnetron vermogensniveaus 10 P tot 80 P combineren met de grill. GEBRUIKTE AFKORTINGEN P = Percentage EL = eetlepel TL = theelepel kp = kopje min = minuten kg = kilogram g = gram l = liter ml = milliliter cm = centimeter dm = diameter pk = pakje sec = seconden DV = diepvriesprodukt v. i. dr. = cirec NL-37 NEDERLANDS Met deze functie kunt u de magnetron vermogensniveaus 10 P tot 60 P combineren met een gewenste heteluchttemperatuur (40°C - 250°C). FRANÇAIS DEUTSCH TABEL TABEL: ONTDOOIEN Levensmiddel Hoevlh. Vermogensniveau Ontdooiduur- Werkwijze Min-gWachttijd -Min- Worstjes Broodbeleg Vis Krab Visfillet Heel brood Slagroom Boter Fruit (aardbeien, frambozen, kersen, pruimen) 300 200 700 300 400 1000 200 250 250 30 P 30 P 30 P 30 P 30 P 30 P 30 P 30 P 30 P 3½-4 2-4 9-11 4-6 5-7 8-10 2+2 2-3 2-4 Naast elkaar leggen, halverwege de ontdooiingstijd omkeren na telkens 1 min. de buitenste plakjes wegnemen Halverwege de ontdooiingstijd keren Halverwege de ontdooiingstijd keren en ontdooide delen weghalen Halverwege de ontdooiingstijd keren Halverwege de ontdooiingstijd keren het deksel verwijderen; na de halve dooitijd in een schaal gieten en verder laten ontdooien Alleen gedeeltelijk ontdooien Op gelijke afstanden naast elkaar leggen, halverwege de ontdooiingstijd keren 5-10 5 30-60 5 5-10 15 5-10 15 5 Gebruik voor het ontdooien van gevogelte, kippenpoten, koteletten, steaks en braadvlees het automatische ontdooiprogramma AUTO DEF. TABEL: ONTDOOIEN EN BEREIDEN Levensmiddel Hoevlh. In- Vermogensniveau Duur stelling -g-MinWater Werkwijze toevoegen Wachttijd -Min- Visfilet 400 100 P 10-12 - Uit de verpakking halen, op een ronde schaal plaatsen en met magnetronfolie afdekken Afdekken Afdekken, na 5 minuten omroeren Afdekken, halverwege omkeren Afdekken, halverwege omkeren 1-2 Forel, 1 stuk Schotel Groente Groente 250300 400 300 450 100 P 100 P 100 P 100 P 5-6 6-8 6½-8 8-10 5 EL 5 EL 1-2 2 2 2 TABEL: BEREIDEN VAN VERSE GROENTE Levensmiddel Hoeveelh. Vermogensniveau -gDuur -MinWerkwijze Hoev. bloemkool, prei, venkel, broccoli, paprika, courgette) 300 500 100 P 100 P 5-7 8-10 Normaal voorbereiden, afdekken, tussendoor omroeren 5 5 NL-38 TABEL TABEL: VERWARMEN VAN VOEDSEL EN DRANKEN Drank/gerecht Hoevlh. Vermogensniveau -g/mlTijd -MinWerkwijze Dranken, 1 kopje Schotel (Groente, vlees en bijlagen) Eenpansgerecht, soep Bijlagen Vis, 1 schijf 1 150 400 200 200 200 180 190 1 100 P 100 P 100 P 100 P 100 P 40 P 40 P 100 P 40 P 40 P ½-1 2½-4 1-2 Niet afdekken Saus met water bevochtigen, afdekken, tussendoor omroeren Afdekken, na het verwarmen omroeren approx. 1½ Met een beetje water bevochtigen, afdekken, tussendoor omroeren approx. 2 2-2½ ½-1 approx. ½ approx. 3 ½-1 Met wat saus bevochtigen, afdekken Meerdere malen in het vel prikken Worstjes, 2 stuks Babyvoedsel, 1 potje Margarine of boter smelten Chocolade smelten 6 blaadjes gelatine oplossen 50 100 10 Afdekken Tussendoor omroeren In water oplossen, goed uitdrukken en in een soepkom doen; tussendoor roeren 1 vanaf koelkasttemperatuur TABEL : HET GAREN VAN VLEES EN GEVOGELTE Fleisch und Geflügel Hoevlh. Tijd -MinWerkwijze Wachttijd -Min- Suddervlees (Varken, Kalf, Lam) 500 1000 1500 50 P/160°C 50 P/160°C 50 P/130°C 50 P/130°C 50 P/130°C 50 P/130°C 8-10 (*) 8-10 17-20 (*) 14-16 28-32 (*) 23-27 17-19 (*) 6-8 25-27 (*) 13-15 21-23 naar smaak kruiden, op de lage roosterstand leggen, na (*) draaien 5 10 10 Rosbief, medium 1000 1500 30 P/200°C 30 P/200°C 30 P/200°C 30 P/200°C naar smaak kruiden, met de vette kant op de lage roosterstand leggen, na (*) draaien 10 10 Gehakt 1000 60 P/230°C gehaktdeeg bereiden (half-om-half), in een ondiepe soufflévorm leggen en op de lage roosterstand garen 10 Hele kip 1200 30 P/220°C 30 P/220°C 17-20 (*) 17-20 11-13 (*) 9-11 naar smaak kruiden, met de borstzijde naar beneden op de lage roosterstand leggen, na (*) draaien naar smaak kruiden, op de lage roosterstand leggen, na (*) draaien 3 Kippepootjes 600 10 P/230°C 10 P/230°C 3 NL-39 NEDERLANDS FRANÇAIS Deksel wegnemen, na het verwarmen goed roeren en de temperatuur testen DEUTSCH TABEL TABLE: GRILLING, GRATINATING Gerecht Hoevlh. -gInsVermogensniveau Gaartijd stelling -MinWerkwijze Wachtijd -Min- Biefstuk 2 stuks Lamskoteletten 2 stuks Grillworstjes 5 stuks Gratineren Kaastosties 4 stuks 400 300 400 7-9 (*) 4-6 9-12 6-8 7-9 (*) 5-6 10-14 50 P ½ 5-7 op de hoge roosterstand leggen, na (*) draaien, na het grillen kruiden op de hoge roosterstand leggen, na (*) draaien, na het grillen kruiden op de hoge roosterstand leggen, na (*) draaien soufflévorm op de lage roosterstand leggen toastbrood roosteren, boter erop smeren, telkens één schijfje gekookte ham, 2 2 2 10 ananas en een plakje smeltkaas erop, in het midden van de hoge roosterstand plaatsen en grillen TABEL : HET VERHITTEN EN GAREN VAN BEVROREN SNACKS DievriesSnacks Hoevlh. Gaartijd -MinWerkwijze Patat friet (normaal) (dun) 250 60 P 4-5 2-4 (*) 3-4 3-4 3-5 (*) 3-4 10-12 9-11 8-10 approx. 2 op de hoge roosterstand leggen de hoge roosterstand plaatsen; na (*) draaien 250 60 P Steinofenpizza, dun Amerikanische Pizza Stokbrood 300-400 400-500 250 20 P/220°C 30 P/220°C 20 P/230°C op 220°C voorwarmer, op de hoge roosterstand leggen op 220°C voorwarmer, op de hoge roosterstand leggen op de hoge roosterstand leggen NL-40 RECEPTEN VARIATIES OP CONVENTIONELE RECEPTEN ● Voor magnetrontoepassing Als u uw geliefkoosde recepten voor de magnetron wilt aanpassen, dient u op het volgende te letten: De kooktijden met eenderde tot de helft inkorten. Volg het voorbeeld van de recepten in dit kookboek. Vloeistofrijke gerechten zoals vlees, vis en gevogelte, groenten, fruit, stamppotten en soepen kunnen probleemloos in de magnetron worden bereid. Bij vloeistofarme gerechten, zoals panklare gerechten, dient het oppervlak vóór het verhitten of koken vochtig te worden gemaakt. De toevoeging van vloeistof bij rauw voedsel dat gestoofd wordt, moet verminderd worden tot ongeveer tweederde van de hoeveelheid in het oorspronkelijke recept. Indien noodzakelijk, tijdens het koken vloeistof toevoegen. De vet-toevoeging kan aanzienlijk worden verminderd. Een kleine hoeveelheid boter, margarine of olie is voldoende om het voedsel smaak te geven. Daarom is de magnetron uitstekend geschikt voor het toebereiden van vetarme gerechten in het kader van een dieet. ● Voor gecombineerde toepassing Voor het gebruik van de magnetronoven (bestaande tekst) Voor het gebruik van combinatiefuncties. [. . . ] De frambozen wassen en met de mixer of de pureerstaaf pureren. In de schaal doen en met deksel erop verhitten. 4-5 min. De suiker er doorheen roeren en nogmaals met deksel erop garen. 6-7 min. De confiturepotten grondig reinigen, de confiture er indoen en meteen met inmaakpapier afsluiten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP R-94ST

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP R-94ST zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag