Gebruiksaanwijzing SHARP MICROWAVE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SHARP MICROWAVE. Wij hopen dat dit SHARP MICROWAVE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SHARP MICROWAVE te teleladen.


Mode d'emploi SHARP MICROWAVE
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SHARP MICROWAVE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] KOCHBUCH LIVRE DE RECETTES KOOKBOEK für Mikrowelle pour cuisson au micro-ondes voor magnetron per microonde LIBRO DI RICETTE RECETARIO para microondas D INHALTSVERZEICHNIS AUFTAUEN UND GAREN. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8 TABELLEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8-11 REZEPTE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11 VORSPEISEN UND SUPPEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12 FLEISCH, FISCH UND GEFLÜGEL. . . . . . . . . . . . . . . . . . 13-16 GEMÜSE, NUDELN, REIS UND KNÖDEL. . . . . . . 16-19 GETRÄNKE, DESSERTS UND KUCHEN . . . . . . . . . 19-22 F TABLE DES MATIERES DECONGELATION ET CUISSON DES ALIMENTS . . . . . . 29 TABLEAUX. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29-32 RECETTES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32 HORS D'OEUVRES ET SOUPES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33 VIANDES, POISSONS ET VOLAILLES . . . . . . . . . . . . 34-37 LEGUMES, PATES, RIZ ET QUENELLES . . . . . . . . . . . 37-40 BOISSONS, DESSERTS ET GATEUAX . . . . . . . . . . . . 40-43 NL INHOUD ONTDOOIEN EN KOKEN VAN VOEDSEL . . . . . . . . . 50 TABEL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50-53 RECEPTEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 53 VOORGERECHTEN EN SOEPEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54 VLEES, VIS EN GEVOGELTE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55-58 GROENTEN, NOEDELS, RIJST EN KNOEDELS. . . . . . 58-61 DRANKEN, DESSERTS EN GEBAK . . . . . . . . . . . . . . . . 61-64 I INDICE COME SCONGELARE E CUOCERE I CIBI . . . . . . . . . . 71 TABELLAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 71-74 RICETTE. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 74 ANTIPASTI E MINESTRE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75 CARNI, PESCE E POLLAME . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76-79 VERDURE, PASTA, RISO E CANEDERLI . . . . . . . . . 79-82 BEVANDE, DESSERT E TORTE. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 82-85 CHE COSA SONO LE MICROONDE?. . . . . . . . . . . . . . . 65 UTENSILI ADATTI . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 65-66 CONSIGLIE TECNICHE DI COTTURA. . . . . . . . . . . . 66-69 COMO RISCALDARE LE VIVANDE. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 69 COMO SCONGELARE I CIBI. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 70 COME CUOCERE LA VERDURA FRESCA. . . . . . . . . . . . 70 COME CUOCERE CARNE, PESCE E POLLAME . . . 71 E INDICE DESCONGELACIÓN Y COCCIÓN DE ALIMENTOS. . . 92 TABLAS. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 92-95 RECETAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 95 ENTREMESES Y SOPAS. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 96 CARNE, PESCADO Y AVES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 97-100 VERDURAS, PASTAS, ARROZ Y ALBÓDIGAS . . . . 100-103 BEBIDAS, POSTRES Y TARTAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . 103-106 QUE SON LAS MICROONDE?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 86 LA VAJILLA APPROPIADA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 86-87 SUGERENCIAS Y TECNICAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 87-90 CALENTAMIENTO . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 90 DESCONGELACION . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 91 COCCÓN DE VERDURAS FRESCAS . . . . . . . . . . . . . . . . . . 91 COCCIÓN DE CARNE, PESCADO Y AVES . . . . . . . . 92 1 ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS WAT ZIJN MICROGOLVEN?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44 GESCHIKTE SCHALEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44-45 TIPS EN ADVIES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45-48 VERWARMEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 ONTDOOIEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 49 HET KOKEN VAN VERSE GROENTEN . . . . . . . . . . . . . . . 49 HET KOKEN VAN VLEES, VIS EN GEVOGELTE . . . 50 FRANÇAIS QUE SONT LES MICRO-ONDES?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23 BIEN CHOISIR LA VAIIELLE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23-24 CONSEILS ET TECHNIQUES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24-27 RECHAUFFAGE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27 DECONGELATION . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28 CUISSON DES LEGUMES FRAIS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28 CUISSON DE VIANDES, DE POISSONS ET DE VOLAILLES . . . 29 DEUTSCH WAS SIND MIKROWELLEN? [. . . ] 11-15 minuten Servies: schaal met deksel (inhoud 2 l) Ingrediënten 1 ui (50 g), fijngehakt 50 g worteltjes, gesneden 3 EL boter of margarine (20 g) 500 ml vleesbouillon 100 ml witte wijn 100 ml madeira 200 g kreeftevlees uit blik 1/ laurierblad 2 3 witte peperkorrels, tijm 3 EL bloem (30 g) 100 ml slagroom Zwitserland 1. De groenten met het vet in de schaal doen en met deksel verwarmen. De vleesbouillon, de wijn, de madeira, alsmede het kreeftevlees en de kruiden aan de groenten toevoegen. Het laurierblad en de peperkorrels uit de soep nemen. Bloem met wat koud water mengen en aan de soep toevoegen. De slagroom toevoegen, roeren en nogmaals verwarmen. De soep roeren en net voor het serveren de boter toevoegen. BÜNDNER GERSTESOEP Bündner Gerstensuppe Totale kooktijd: ca. 27-34 minuten Servies: schotel met deksel (inhoud 3 l) Ingrediënten 2 EL boter of margarine (20 g) 1 ui (50 g), fijngehakt 1-2 worteltjes (130 g), in schijfjes 15 g selder, in dobbelsteentjes gesneden 1 prei (130 g), in ringen gesneden 3 witte koolbladen (100 g), in strookjes gesneden peper 200 g kalfsschenkel 50 g doorregen hamspek, in strookjes 50 g gerstekorrels 700 ml vleesbouillon 4 Weense worstjes (300 g) 1. De boter en de ui-dobbelsteentjes in de schaal doen en met deksel stoven. De schenkel, hamspekstrookjes en gerst toevoegen en met vleesbouillon opvullen. De worstjes in kleine stukjes snijden en de laatste 5 minuten in de schaal verwarmen. De schenkel voor het serveren uit de soep nemen. 54 VLEES, VIS EN GEVOGELTE Oostenrijk 1. De kip wassen, droogbetten en van binnen met zout, rozemarijn en marjolein kruiden. 10 minuten in koud water weken, daarna uitdrukken. Met zout, peterselie, nootmuskaat, boter en eigeel mengen en de kip hiermee vullen. De opening met een touwtje of slagerstouw dichtnaaien. 100 P Paprika en zout door de boter roeren en de kip hiermee bestrijken. De kip in de ingevette schaal garen zonder deksel. 70 P Laat de kip na het koken ongeveer 3 minuten staan. GEVULDE GEBRADEN KIP Gefülltes Brathendl voor 2 porties Totale kooktijd: ca. 36-40 minuten Servies: schaal (inhoud 2 l) Ingrediënten 1 hele kip (1000 g) zout rozemarijn, fijngesneden marjolein, fijngesneden 1 oud broodje (hard broodje, 40 g) 1 bosje peterselie, fijngehakt (10 g) nootmuskaat 2 EL boter of margarine (20 g) 1 eigeel 3 EL boter of margarine (30 g) 1 EL paprika, edelzoet 1 TL boter of margarine voor het invetten van de schaal Italië KWARTELS IN KAAS-KRUIDENSAUS Quaglie in salsa vellutata Totale gaartijd: ca. 27-33 minuten Servies: vlakke, vierkanten vuurvaste vorm (22 cm) schotel met deksel (inhoud 2 l) Ingrediënten 4 kwartels (600 g) zout & peper 200 g doorregen spek, dunne schijfjes 1 TL boter of margarine voor het invetten van de vorm 1 EL peterselie, salie, rozemarijn, basilicum, versgehakt 150 ml portwijn 250 ml vleesbouillon 2 EL boter of margarine (20 g) 2 EL bloem (20 g) 50 g geraspte Emmentaler kaas 1. De kwartels wassen en zorgvuldig droogbetten. [. . . ] De schotel invetten, ongeveer 2/3 van het deeg erin doen en op de bodem uitstrijken. Een rand van 2 cm omhoogdrukken en het deeg voorbakken. Voor de vulling de boter met de kloppers van de handmixer tot een crème kloppen, de suiker toevoegen en de eieren er één voor één in mengen. Tenslotte de kwark en het puddingpoeder eraan toevoegen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SHARP MICROWAVE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SHARP MICROWAVE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag