Gebruiksaanwijzing SEVERIN BM3990

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SEVERIN BM3990. Wij hopen dat dit SEVERIN BM3990 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SEVERIN BM3990 te teleladen.


Mode d'emploi SEVERIN BM3990
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SEVERIN BM3990

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 46 INTRODUCTIE Geachte klant, Voordat het apparaat gebruikt wordt, de volgende instructies goed doorlezen en deze handleiding bewaren voor toekomstige raadpleging. Dit apparaat mag alleen gebruikt worden door personen die bekend zijn met de gebruiksaanwijzing. BELANGRIJKE VEILIGHEIDSAANWIJZINGEN ∙ Om risico’s te voorkomen mogen reparaties aan dit elektrische apparaat of het netsnoer alleen uitgevoerd worden door onze klantenservice. Wanneer reparaties nodig zijn, stuur het dan op aan de klantenservice van de fabrikant (zie aanhangsel). [. . . ] 1000 g) met de ingrediënten wordt gevuld, het mengsel heeft neiging om te schuimen. 40 10 = NORMALE CAKE Geschikt voor cake waar men bakpoeder gebruikt in plaats van gist. 11 = SANDWICH Geschikt voor het bakken van sandwichbrood. Het brood heeft een lichte samenstelling en een dunne korst. Deeg wat met het DEEG programma van te voren gekneed is). Op deze wijze kan de rijsfase verandert worden volgens het soort deeg voor het BAK programma gestart is. ˆ Kort Programma 700 g en 1000 g: Deze programma’s zijn geschikt voor baken van brood in een kortere tijd. Met een kortere rijsfase, zullen broden kleiner en steviger zijn dan normaal. Vergeet niet dat men warm water moet gebruiken. De beste resultaten worden meestal bereikt met een watertemperatuur van ongeveer 48-50°C. Wij raden aan een geschikt voedsel thermometer te gebruiken. Bij een te lage temperatuur zal het brood niet genoeg rijzen; een te hoge temperatuur zal de gist in het deeg te vroeg laten rijzen, wat weer in een onvoldoende bakresultaat zal leiden. ˆ Een akoestisch signaal zal aangeven wanneer de meest geschikte tijd voor het toevoegen van deze ingrediënten bereikt is. De tabel hieronder geeft de meest geschikte tijd aan als ‘•’. 41 Belangrijke informatie ∙ Wanneer men bloemresten waarneemt op de wanden van de bakvorm, open dan de deksel tijdens het kneden, en gebruik een rubberen schraper om de bloem terug te duwen in het deeg zodat het juist bewerkt kan worden. ˆ Wanneer men gist gebruikt, mag de kneedhaak verwijderd worden na de laatste kneedfase. GEBRUIK VAN DE BROODMAKER Met je nieuwe broodmaker kan je: ∙ brood bakken van verschillende recepten, sommige kunnen gevonden worden in het bijvoegsel van deze gebruiksaanwijzing. Ook kan men deze broodmaker gebruiken met kant-en-klare mix tot een gewicht van 500 g voor vaste ingrediënten(voor een brood van ongeveer 1000 g). Al deze materialen zijn geschikt voor recycling. ∙ Verwijder de bakvorm door deze tegen de wijzers van de klok in te draaien. ˆ Voordat men de broodmaker voor de eerste keer gebruikt, moet hij eerst goed schoongemaakt worden zoals word beschreven in de paragraaf Onderhoud en schoonmaken. ˆ Plaats de kneedhaak in zijn houder in de bakvorm en vul de vorm met ongeveer 125ml water. [. . . ] ˆ De bakvorm moet hierna goed afgespoeld worden. Aanvullende recepten informatie De broodmaker is ontworpen voor het verwerken van recepten met een bloeminhoud tot maximaal 550 g. Dit om te voorkomen dat het deeg over de rand van de bakvorm rijst en om te zorgen dat het deeg goed gekneed is. Suiker helpt gist met het rijzen, en maakt de korst donkerder en dikker. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SEVERIN BM3990

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SEVERIN BM3990 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag