Gebruiksaanwijzing SEVERIN BM 3992

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SEVERIN BM 3992. Wij hopen dat dit SEVERIN BM 3992 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SEVERIN BM 3992 te teleladen.


Mode d'emploi SEVERIN BM 3992
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SEVERIN BM 3992

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] (Als Bestätigung erlischt kurzzeitig die Betriebskontrollleuchte) - Zum Wiedereinschalten des Signaltones die Tasten Timer Minus und Timer Plus nochmals gleichzeitig drücken. € Setzen Sie die Knetstäbe in die Backform ein und füllen Sie ca. € Setzen Sie die Knetstäbe in die Backform ein. 48 ╟ INHOUD Broodmaker BELANGRIJKE VEILIGHEIDS INSTRUCTIES JOUW BROODMAKER CONTROLE PANEEL PROGRAMMEERBARE FUNCTIES GEBRUIKEN VAN DE BROODMAKER VOOR HET EERSTE GEBRUIK GEBRUIK ONDERHOUD EN SCHOONMAKEN TYPISCHE PROBLEMEN EN VRAGEN RECEPTEN TECHNISCHE SPECIFICATIES GARANTIE 50 52 54 55 57 57 58 58 59 60 63 63 49 BELANGRIJKE VEILIGHEIDS INSTRUCTIES Lees de volgende instructies goed door voordat men de broodmaker voor de eerste keer gebruikt. [. . . ] 2 = WIT BROOD/FRANS BROOD Geschikt voor typisch licht deeg WIT BROOD/FRANS BROOD. 3 = VOLKOREN BROOD In vergelijking met de STANDAARD setting, dit programma heeft extra rijs en bakfases, omdat het deeg voor brood met een hoog rogge of volkorenbloem gehalte minder sterk zal rijzen dan tarwebloem. 4 = CAKE MET GIST Vanwege het hoge suikergehalte, zoet gistdeeg bruint sneller; in dit programma, de bakfase is daarom korter. 5 = EXTRA-KORT PROGRAMMA De Brooden zal kleiner en harder worden dan normaal. 6 = GLUTEN-VRIJ Voor brood gemaakt met gluten-vrij bloem 7 = DEEG Dit programma heeft geen bakfase inbegrepen. Het brood heeft een lichte samenstelling en een dunne korst. 10 = JAM , MARMALADE Geschikt voor het bereiden van jam , marmalade. Tijdens het gereedmaken moet ervoor worden 55 gezorgd dat de bakvorm slechts voor tweederde (max. 1000g) met de ingrediënten wordt gevuld, het mengsel heeft neiging om te schuimen. Deeg wat met het DEEG programma van te voren gekneed is). In dit geval kan de rijsfase verandert worden volgens het soort deeg voor het BAK programma gestart is. € Extra-kort programma: Dit programma geeft de mogelijkheid voor een kortere baktijd. Met een kortere rijsfase, zullen broden kleiner en harder zijn dan normaal. Vergeet niet dat men warm water moet gebruiken. De best resultaten zullen bereikt worden met een water temperatuur van ongeveer 48-50°C. Wij bevelen aan dat men een voedsel thermometer gebruikt. Met een te lage temperatuur, zal het brood niet genoeg rijzen; een te hoge temperatuur zal de gist in het deeg te vroeg laten rijzen, wat weer zal zorgen voor een onvoldoende bakresultaat. In de programmas STANDAARD, VOLKOREN BROOD, CAKE MET GIST, GLUTEN-VRIJ en SANDWICH, mag men ingrediënten toevoegen zoals tarwekiemen, zonnebloem zaadjes, kruiden, kummel zaadjes, gemalen peper, gemalen noten, musli, gemalen mais, fijn gesneden spek blokjes enz. Een 12-tonig piepsignaal geeft aan wanneer de meest geschikte tijd voor het toevoegen van deze ingrediënten bereikt is. De tabel hier geeft deze meest geschikte tijden aan. Bruinen Maat Looptijd (uren) Deeg bereiden (uren) 3:13 1 3:18 3:25 3:30 2 3:32 3:35 3:43 3 3:45 3:48 3:17 4 3:22 3:27 1:17 5 1:20 1:23 56 2:49 6 2:54 2:59 7 8 9 10 11 1:30 0:14 3:55 1:05 1:00 1:30 0:14 2:55 0:15 1:19 90 95 100 60 50 60 60 60 60 60 60 23 23 23 57 - Belangrijke informatie – Wanneer men bloemresten waarneemt op de wanden van de bakvorm, open de deksel tijdens het kneden, en gebruik een rubberen schraper om de bloem terug te duwen in het deeg zodat het juist bewerkt kan worden. € Wanneer men gist gebruikt, mag de kneedhaak verwijderd worden na de laatste kneedfase. [. . . ] Afhankelijk van de inhoud kan het zijn dat maar de helft van de kant-en-klare mix gebruikt kan worden. – Voeg de juiste hoeveelheid vloeistof toe. Programma: STANDAARD, WIT BROOD/FRANS BROOD of VOLKOREN BROOD, afhankelijk van het soort bloem dat wordt gebruikt. Aanvullende recepten informatie De broodmaker is ontworpen voor het verwerken van recepten met een bloeminhoud tot maximaal 550g. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SEVERIN BM 3992

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SEVERIN BM 3992 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag