Gebruiksaanwijzing SEVERIN BM 3990

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SEVERIN BM 3990. Wij hopen dat dit SEVERIN BM 3990 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SEVERIN BM 3990 te teleladen.


Mode d'emploi SEVERIN BM 3990
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SEVERIN BM 3990 DATASHEET (666 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SEVERIN BM 3990

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 46 ╟ INHOUD Broodmaker BELANGRIJKE VEILIGHEIDS INSTRUCTIES JOUW BROODMAKER CONTROLE PANEEL PROGRAMMEERBARE FUNCTIES GEBRUIKEN VAN DE BROODMAKER VOOR HET EERSTE GEBRUIK GEBRUIK ONDERHOUD EN SCHOONMAKEN TYPISCHE PROBLEMEN EN VRAGEN RECEPTEN TECHNISCHE SPECIFICATIES GARANTIE 48 50 51 52 55 55 55 56 57 58 60 60 47 BELANGRIJKE VEILIGHEIDS INSTRUCTIES Lees de volgende instructies goed door voordat men de broodmaker voor de eerste keer gebruikt. Gebruik altijd een pannelap of geschikte ovenhandschoenen wanneer men het brood verwijderd. Zorg ervoor dat men alleen de deksel handgreep aanraakt wanneer men de unit opent. — Deze broodmaker mag alleen worden aangesloten op een volgens de wet geinstalleerd geaard stopcontact. [. . . ] 11 = SANDWICH Geschikt voor het bakken van sandwichbrood. Het brood heeft een lichte samenstelling en een dunne korst. Deeg wat met het DEEG programma van te voren gekneed is). In dit geval kan de rijsfase verandert worden volgens het soort deeg voor het BAK programma gestart is. € Kort Programma 700gr en 1000gr: Deze programmas zijn geschikt voor baken van brood in een kortere tijd. Met een kortere rijsfase, zullen broden kleiner en harder zijn dan normaal. Vergeet niet dat men warm water moet gebruiken. De best resultaten zullen bereikt worden met een water temperatuur van ongeveer 48-50°C. Wij bevelen aan dat men een voedsel thermometer gebruikt. Met een te lage temperatuur, zal het brood niet genoeg rijzen; een te hoge temperatuur zal de gist in het deeg te vroeg laten rijzen, wat weer zal zorgen voor een onvoldoende bakresultaat. In de programmas STANDAARD, WIT BROOD, VOLKOREN BROOD, CAKE MET GIST, CAKE en SANDWICH, mag men ingrediënten toevoegen zoals tarwekiemen, zonnebloem zaadjes, kruiden, kummel zaadjes, gemalen peper, gemalen noten, musli, gemalen mais, fijn gesneden spek blokjes enz. Een akoestisch signaal zal aangeven wanneer de meest geschikte tijd voor het toevoegen van deze ingrediënten bereikt is. De tabel hieronder geeft de meest geschikte tijd aan als '•'. Taart Volkoren Cake met gist 750 g 1 Wit brood/ Koekjes, 2 3 5 Kort programma, 4 6 7 Kort 900g 8 10 programma, Deeg (900g) Normale 11 cake Sandwich 1ste Kneedfase 9 min. Totaal 1:20 Totaal 1:00 54 Belangrijke informatie – Wanneer men bloemresten waarneemt op de wanden van de bakvorm, open de deksel tijdens het kneden, en gebruik een rubberen schraper om de bloem terug te duwen in het deeg zodat het juist bewerkt kan worden. € Wanneer men gist gebruikt, mag de kneedhaak verwijderd worden na de laatste kneedfase. GEBRUIK VAN DE BROODMAKER Jouw nieuwe broodmaker laat je: – brood baken van verschillende recepten, sommige kunnen gevonden worden in het aanhangsel van deze gebruiksaanwijzing. Tevens kan men deze broodmaker gebruiken met kant-en-klare mix tot een gewicht van 500g voor vaste ingrediënten(voor een brood van ongeveer 1000g). € Alleen recepten met een bloeminhoud van ongeveer 200g – 550g mogen gebruikt worden met deze broodmaker. Gebruik 1 ½ theelepels gist voor tarwebloem, en 2 theelepels voor roggebloem. Wanneer de bloeminhoud onder dit minimum valt kan het goed kneden van het deeg niet gegarandeert worden. Teveel bloem kan als gevolg hebben dat het deeg over de rand van de bakvorm rijst. [. . . ] Sluit de potten hierna zeer goed en laat ze afkoelen. € De bakvorm moet hierna goed afgespoelt worden. Aanvullende recepten informatie De broodmaker is ontworpen voor het verwerken van recepten met een bloeminhoud tot maximaal 550g. Dit om te voorkomen dat het deeg over de rand van de bakvorm rijst en om te zorgen dat het deeg goed gekneed is. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SEVERIN BM 3990

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SEVERIN BM 3990 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag