Gebruiksaanwijzing SCHOLTES FP T6-1 GF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SCHOLTES FP T6-1 GF. Wij hopen dat dit SCHOLTES FP T6-1 GF handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SCHOLTES FP T6-1 GF te teleladen.


Mode d'emploi SCHOLTES FP T6-1 GF
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SCHOLTES FP T6-1 GF

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Scholtès heeft, in samenwerking met een culinair adviseur, 9 bereidingswijzen ontwikkeld die voor elk gerecht de juiste parameters geven: vochtigheidsgraad, statische of geventileerde lucht, verdeling van de warmtebronnen. dit boekje is opgesteld om u de gelegenheid te bieden de talrijke mogelijkheden van uw oven optimaal te benutten. Wij raden u ten zeerste aan het zorgvuldig te lezen. U vindt er het antwoord op de vragen die u zich eventueel kunt stellen over technische problemen, werkwijzen, functies, accessoires enz. [. . . ] De Scholtès ovens gebruiken verschillende technieken voor het produceren, verspreiden en behouden van warmte. Uw oven biedt de keuze uit 9 bereidingswijzen voor verschillende soorten gerechten. Aan de hand van duidelijke pictogrammen kunt u feilloos de juiste functie kiezen. Braden, voor gratineren en het braden van gevogelte en vlees Draaispit, voor bereidingen aan het spit, met gesloten ovendeur Barbecue, voor het gratineren en roosteren, met de ovendeur op een kier Bij het ontdooien moeten een aantal voorzorgsmaatregelen in acht genomen worden om snelle bacteriegroei op de buitenkant van de etenswaren, die als eerste ontdooit, te voorkomen. Deze methode is geschikt voor: - aproducten die rauw gegeten worden (bijv. Aardbeien), aproducten die verder bereid moeten worden (een kip ontdooit twee maal zo snel in de oven). Ontdooide etenswaren moeten snel gegeten worden. Plaats de te ontdooien producten op een rooster op niveau1. Draai knop «F» en zet deze op het pictogram Zet aan het einde van het ontdooiingsproces «F» terug op «0» om de oven uit te zetten. Deze bereidingswijze wordt in het bijzonder aanbevolen voor croissants, brioches en dergelijke (bereidingen met bakkersgist). Deze methode voorkomt dat het deeg uitdroogt en zorgt dat het deeg rijst, voordat de buitenkant bruin en knapperig is; dit is de bakkerstechniek. Een drager gevormd door twee steunen die op het geëmailleerde braadslee worden vastgezet; de braadslee moet op niveau 1 worden geplaatst, zodat het draaispit in de holle as van de motor, in de rechter zijwand van de oven, geschoven kan worden. Een spit dat door het te braden vlees wordt gestoken. Het vlees wordt aan weerszijden vastgehouden door vier verschuifbare vorken die met behulp van vleugelmoeren op het spit worden bevestigd. Controleer bij het monteren van het geheel of het spit stevig in de holle uitgangsas van de motor ligt. Let op dat: - het spit goed door het midden van het vlees is gestoken - het vlees op gelijke afstand van de uiteinden van het draaispit is gestoken. Een losneembare handgreep van isolatiemateriaal, die aan de voorkant van het spit wordt vastgeschroefd zodat: - het draaispit lang genoeg is om er grote stukken vlees op te braden, - u aan het einde van de bereidingstijd het gerecht uit te oven kunt halen zonder uw vingers te branden. Schroef de handgreep goed vast voordat u het spit uit de oven neemt. Deze bereidingswijze wordt in het bijzonder aanbevolen voor het bereiden van gerechten aan het spit, met gesloten ovendeur. Het te braden vlees draait langzaam en kleurt gelijkmatig bruin, totdat het helemaal gaar is. Aanbevolen wordt het vlees in een nietvoorverwarmde oven te plaatsen. Wacht tot de oven is voorverwarmd (het verwarmingslampje is uit), voordat u uw bereiding in de oven zet. [. . . ] Aanbevolen wordt de oven voor te verwarmen. Wacht tot de oven is voorverwarmd (het verwarmingslampje is uit), voordat u uw bereiding in de oven zet. Zet aan het einde van de bereidingstijd «F» en «T» terug op «0» om de oven uit te zetten. Bij het grillen is het van belang dat de ovendeur gesloten blijft. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SCHOLTES FP T6-1 GF

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SCHOLTES FP T6-1 GF zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag