JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN! Welk reserveonderdeel zoekt u?
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SCHOLTES FL 836 XA. Wij hopen dat dit SCHOLTES FL 836 XA handleiding nut zal zijn voor jou.
JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SCHOLTES FL 836 XA te teleladen.
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SCHOLTES FL 836 XA
Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.
[. . . ] De installatie moet worden uitgevoerd dooreen bevoegde installateur en volgens de instructies van de fabrikant. Een verkeerde installatie kan schade berokkenen aan personen, dieren of dingen. Inbouw Voor een goede werking van het apparaat moet het keukenmeubel de juiste kenmerken hebben: de zijkanten van de kastjes die aan de oven grenzen moeten hittebestendig zijn; in het bijzonder moet, in geval van meubels met fineer, de lijm bestand zijn tegen temperaturen van 100°C; voor het inbouwen van de oven, zowelonder het aanrecht ( zie figuur ) alsin stapelbouw, dient het meubel de volgende afmetingen te hebben: Ventilatie Om een goede ventilatie te kunnen garanderen is het noodzakelijk de achterkant van het meubel te verwijderen. Het verdient de voorkeur de oven op twee houten balken te plaatsen, of eventueel op een enkele plank die een opening heeft van tenminste 45 x 560 mm (zie afbeeldingen). [. . . ] U krijgt dus mals vlees dat niet hoeft te rusten nadat het uit de oven komt. U moet het vlees bruinbakken voordat u het in de oven plaatst. Het luchtdicht bereiden op lage temperatuur, dat al sinds 30 jaar door de beroemdste koks wordt gedaan, biedt vele voordelen: gastronomische: de geuren worden geconcentreerd voor het behoud van de kenmerkende smaken terwijl het gerecht zacht en mals blijft. Hygiënische: aangezien de hygiënische normen worden gerespecteerd beschermt deze kookwijze de etenswaren tegen de schadelijk effecten van zuurstof en garandeert het een lange houdbaarheid in de koelkast. Organisatorische: dankzij de lange houdbaarheid kunt u de gerechten lang van tevoren klaarmaken. Diëtetische: deze bereidingswijze beperkt het gebruik van vetten waardoor u licht verteerbare gerechten klaar kunt maken. economische: het gewichtverlies van de producten wordt aanzienlijk beperkt. Voor gebruik van deze techniek moet u dus beschikken over een vacuümmachine voorzien van de nodige zakjes. Volg de instructies voor het luchtdicht verpakken van etenswaren aandachtig door. De vacuümtechniek maakt ook het conserveren van rauwe producten mogelijk (fruit, groente, enz. Voor het activeren van het draaispit ( zie afb. Bij de functies DRAAISPIT, GRATINEREN en ROOSTEREN raden wij u aan de lekplaat op stand 1 te zetten om vet of jus op te vangen. MULTIKOKEN Gebruik de standen 2 en 4, en plaats de gerechten die meer warmte nodig hebben op stand 2. plaats de lekplaat op de onderste stand en het rooster op de hoogste. GRATINEREN Plaats de grill op stand 3 of 4, plaats de gerechten op het midden van de grill. Wij raden u aan de temperatuur op maximum te zetten. Het is normaal dat het bovenste verwarmingselement niet constant aan blijft: zijn werking wordt geregeld door een thermostaat. Gelijktijdig bereiden van meerdere gerechten op 2 of 3 niveaus zonder het overdragen van geur of smaak Runderbiefstuk, vis, grill, gratin, enz. Warm Warm Als u deze functie gebruikt voor een enkele e bereiding zet u de bakplaat op het 2 niveau. Het braden van wit of rood vlees Koud Als u het korstje van een gerecht au gratin wilt afmaken kiest u de grill functie. temperatuur (210 °C) niet wijzigbaar. Voor de bereiding au bain-marie kunt u het water rechtstreeks in de bakplaat gieten. [. . . ] Gebruik geen schoonmaakmiddelen; verwijder alle accessoires, telescopische geleiders en ovenrekken uit de oven. laat geen keukendoeken of pannenlappen op het handvat hangen. Als de oven te heet is kan het gebeuren dat de pyrolyse niet start. Het programma zal alleen van start gaan als de ovendeur gesloten is. [. . . ]
VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SCHOLTES FL 836 XA
JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.
Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SCHOLTES FL 836 XA zal dan beginnen.