Gebruiksaanwijzing SAUTER SANTIAGO VENTILO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAUTER SANTIAGO VENTILO. Wij hopen dat dit SAUTER SANTIAGO VENTILO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAUTER SANTIAGO VENTILO te teleladen.


SAUTER SANTIAGO VENTILO : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1598 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAUTER SANTIAGO VENTILO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] π Drücken Sie die Taste TV/TXT einmal, um die Basis-/Indexseite des Videotexts anzuzeigen. [. . . ] π Drücken Sie die Taste TV/TXT einmal, um die Basis-/Indexseite des Videotexts anzuzeigen. π Drücken Sie die Taste SIZE, um die obere Hälfte der Seite zu vergrößern. π Drücken Sie erneut die Taste SIZE, um die untere Hälfte der Seite vergrößert anzuzeigen. Untertitelsprache Einstellung Wählen Sie die Sprache des OSD-Menüs oder die TT-Sprache ein. Blockieren Jugendschutz Hotel Einstellung Wählen Sie aus einer Liste die Programme, die gesperrt werden sollen. [. . . ] Untertitelsprache Einstellung Wählen Sie die Sprache des OSD-Menüs oder die TT-Sprache ein. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAUTER SANTIAGO VENTILO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAUTER SANTIAGO VENTILO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag