Gebruiksaanwijzing SAMSUNG VS80N8014KR/EN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

De stofzuiger met zak SAMSUNG VS80N8014KR/EN wordt warm en maakt een abnormaal geluid tijdens gebruik. De aan/uits-chakelaar functioneert niet meer om de stofzuiger met zak SAMSUNG VS80N8014KR/EN te starten. Raadpleeg de handleiding van de stofzuiger als u de bovenkant van het apparaat niet kunt openen om de zak te vervangen. De voedinngskabel is losgekoppeld aan de binnenkant, maar u kunt de motor niet openen om deze aan te sluiten. De motor start niet meer, hoewel het lampje van nul naar vijf gaat. U moet het apparaat loskoppelen en opnieuw aansluiten om het lampje uit te schakelen.
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG VS80N8014KR/EN. Wij hopen dat dit SAMSUNG VS80N8014KR/EN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG VS80N8014KR/EN te teleladen.


Mode d'emploi SAMSUNG VS80N8014KR/EN

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SAMSUNG VS80N8014KR/EN (27945 ko)


VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG VS80N8014KR/EN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG VS80N8014KR/EN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag