Gebruiksaanwijzing SAMSUNG GE82V-SS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GE82V-SS. Wij hopen dat dit SAMSUNG GE82V-SS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GE82V-SS te teleladen.


Mode d'emploi SAMSUNG GE82V-SS
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG GE82V-SS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Hartelijk dank voor uw aankoop van dit Samsung-product. 10 Wat te doen in geval van twijfel of bij problemen. Korte aanwijzingen voor direct gebruik Als u een gerecht wilt bereiden. Stel het vermogen in door aan de knop VERMOGENSREGELAAR te draaien. [. . . ] Als u de stomer met de hand wast, gebruik dan warm water en een vaatwasmiddel. Sommige voedingsmiddelen (zoals tomaten) kunnen het plastic laten verkleuren. Plaats het diepvriesgerecht in de stoomschaal zonder deksel. De vloeistof blijft op de bodem van de schaal en zal het gerecht geen schade doen. Broccoli, bloemkool, wortel, paprika) nadat u ze hebt gewassen en in gelijke stukken hebt gesneden. Laat na de bereiding witte rijst 5 minuten staan. Weeg de verse vruchten (bijvoorbeeld appels, peren, pruimen, abrikozen, mango's of ananas) nadat u deze hebt gepeld, gewassen, schoongemaakt en in gelijke stukken hebt gesneden. Het grillelement wordt gebruikt tijdens het grillen. er wordt slechts één stand aangegeven. De consument moet weten wanneer het grillelement in de verticale stand moet worden geplaatst. Wijzig de stand van het element alleen als het element koud is en oefen geen overmatige druk uit om het in de verticale stand te zetten. Het element omhoog duwen tot het parallel loopt aan de bovenkant van de oven Voor het reinigen van het plafond wordt aangeraden het grillelement eerst 45° omlaag te klappen. VOORZORGSMAATREGELEN: Wees uiterst voorzichtig bij het openen van het deksel van de stomer. de ontsnappende stoom kan zeer heet zijn. Gebruik ovenwanten wanneer u de stomer na bereiding wilt vastnemen. Gebruik alleen magnetronovenbestendige schalen en geen plastic schaaltjes, borden, papieren kopjes en borden, enzovoort. Als u de combistand wilt gebruiken (magnetron en grill), moet u alleen schalen gebruiken die zowel ovenvast als magnetronbestendig zijn. Metalen kookmaterialen en bestek kunnen schade aan de oven veroorzaken. Zie de Richtlijnen voor kookmaterialen op pagina 16 voor meer informatie over geschikte kookmaterialen en bestek. Met de grillfunctie kunt u gerechten snel verwarmen en laten bruinen, zonder microgolven te gebruiken. Hiervoor is een grillrooster meegeleverd. Stel de tijd in door de knop TIJD/GEWICHT Resultaat: De verlichting in de oven gaat aan en het draaiplateau begint te draaien. [. . . ] Geleisuiker toe en roer het geheel goed door. afgedekt 10-12 minuten verwarmen bij 850 W. Tijdens de bereiding enkele keren doorroeren. Pudding koken Meng het puddingpoeder met suiker en melk (500 ml) volgens de instructies van de fabrikant en roer het geheel goed door. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG GE82V-SS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG GE82V-SS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag