Gebruiksaanwijzing SAMSUNG DW60M6070IB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG DW60M6070IB. Wij hopen dat dit SAMSUNG DW60M6070IB handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG DW60M6070IB te teleladen.


Mode d'emploi SAMSUNG DW60M6070IB
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG DW60M6070IB

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Beachten Sie die folgenden Hinweise, um die Empfindlichkeit des Touchpads zu erhalten: Drücken Sie die Express-Taste, um den eingestellten Wert an die Bedingungen Ihrer lokalen Wasserversorgung anzupassen. Wählen Sie die Klarspülermenge und warten Sie 5 Sekunden, um die Einstellung abzuschließen. Stellen Sie die Gegenstände in dieser Reihenfolge in die Spülmaschine: 1. ACHTUNG: Messer mit langer Klinge, die aufrecht stehend eingeräumt werden, sind eine potentielle Gefahr! [. . . ] Het onderste rek bevat onderdelen die omlaag kunnen worden geklapt, zodat meer en grotere potten en pannen kunnen worden geplaatst. DW60M6070 (couverts voor 14 personen) Lange voorwerpen, serveerbestek, slacouverts en grote messen moeten op het rek worden gelegd zodat ze de draaiende beweging van de sproeiarmen niet kunnen belemmeren. pENNEN VAN DE ONDERSTE MAND NEERKLAPPEN De pennen in de onderste mand kunnen worden neergeklapt om potten en pannen beter te kunnen schikken, zoals weergegeven in de afbeelding aan de rechterkant. Bestek moet in de besteklade worden geplaatst, met de handgreep naar beneden: lepels moeten een voor een in de toepasselke sleuven worden geplaatst. Lange voorwerpen moeten liggend worden geplaatst, aan de voorkant van de bovenste mand. Laat voorwerpen niet uitsteken door de onderkant van het rek. Plaats scherp bestek altd met de scherpe punt naar beneden!Ouder bestek met gelmde onderdelen die niet warmtebestendig zn. Stalen voorwerpen die gevoelig zn voor roestvorming. Sommige soorten glas kunnen hun glans verliezen na veelvuldig wassen. Probeer geen voorwerpen te wassen die zn verontreinigd met sigarettenas, kaarsvet, vernis of verf. Doe niet te veel vaatwerk in de vaatwasser. Er is slechts ruimte voor twaalf stuks vaatwerk. Plaats geen vaatwerk in de vaatwasser dat niet vaatwasserbestendig is. Dit is belangrk voor een goed resultaat en een redelk energieverbruik. Let tdens het plaatsen van het vaatwerk en bestek op het volgende Zorg ervoor dat het vaatwerk en het bestek de draaiende beweging van de sproeiarmen niet belemmeren. Plaats holle voorwerpen, zoals kopjes, glazen, pannen, enz. Met de opening naar beneden, zodat het water er niet in blft staan. Zorg ervoor dat het vaatwerk en bestek niet in elkaar ligt of elkaar bedekt ?Voorkom beschadiging van glazen door ervoor te zorgen dat ze elkaar niet aanraken. Plaats grote voorwerpen die het moeilkst te reinigen zn op het onderste rek. Het bovenste rek is bedoel voor lichter en kwetsbaarder vaatwerk, zoals glazen en kopjes. [. . . ] De functie Bedieningsvergrendeling wordt ook uitgeschakeld wanneer u de stekker even uit het stopcontact haalt. Het wasresultaat kan zn veroorzaakt door een probleem met de stroomvoorziening. Probeer een ander programma voordat u de technische dienst belt. Wanneer er een storing optreedt, worden informatiecodes weergegeven om u te waarschuwen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG DW60M6070IB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG DW60M6070IB zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag