Gebruiksaanwijzing SAGEM AF5075

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAGEM AF5075. Wij hopen dat dit SAGEM AF5075 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAGEM AF5075 te teleladen.


SAGEM AF5075 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2211 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAGEM AF5075

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Om schade te voorkomen aan de kaart of het apparaat, dient u de stroom uit te schalelen voordat u de kaart verwijdert of aanbrengt. 8 A stroomadapter, het apparaat is alleen bedoeld voor gebruik binnenshuis. Zet nooit zware of scherpe voorwerpen op het LCD scherm, de lijst of de stroomdraad. [. . . ] BATTERIJEN Als u product batterijen bevat, moeten die verwijderd worden op een daarvoor geschikt inzamelpunt. De Europese regelingen vereisen dat u het product na gebruik bij de volgende plekken kunt afgeven: - Bij verkoopplaats van het product - Bij uw lokale collectieplaats (afvalverwerkingcentrum, selectieve inzameling, enz. ) Op deze manier kunt u aan het hergebruik en verbeteren van elektrisch en elektronisch apparatenafval deelnemen, hetgeen een positief effect op het milieu en de volksgezondheid heeft. Neem de verschillende componenten van uw fotolijst eruit en controleer of de componenten die hier beneden getoond worden, aanwezig zijn. Een voeding Een fotolijst en steun 7" high definition TFT LCD scherm Compatibel met de meeste digitale camera's met JPEG beelden Automatische diashow met instelbare displaytijd Ondersteunt SD MMC MS XD geheugenkaarten en USB apparatuur Ondersteunt het roteren van foto's en stretchfunctie Inclusief infrarood afstandsbediening : Springt naar de vorige foto. Verander de tijdsinterval tussen het tonen van de foto's tijdens de diashow. 5s/10s/30s/60s: Verander de tijdsinterval tussen het tonen van de foto's. Rotate: Om de foto te roteren om deze uit verschillende hoeken te bekijken. Haal de batterijen eruit om lekken en mogelijke schade aan de afstandsbediening te voorkomen, als de speler lange tijd niet gebruikt wordt. De werking ervan is begrensd tot een hoek van 30o en een afstand van 2m. Wanneer u de afstandsbediening gebruikt, mag er geen obstakel zijn tussen de afstandsbediening en de afstandssensor. Beginnen Monteer de steun van de fotolijst op de achterzijde om de speler overeind te houden, doe dan eerst de gelijkstroomplug van de adapter in het apparaat, en steek dan de adapter in een gewoon stopcontact. Steek, wanneer u foto's op de geheugenkaart of USB apparaat hebt, de kaart of het USB apparaat in de juiste sleuf. Zet de voedingsschakelaar op de achterzijde van de speler op ON, het beeld ziet er als volgt uit: De speler selecteert één geheugenkaart om af te spelen, zelfs als er meer zijn geïnstalleerd. [. . . ] So können sich an der Wiederverwendung und der Aufbereitung von Elektroschrott beteiligen, der sich schädlich auf die Umwelt und die Gesundheit der Menschen auswirken kann. Entnehmen Sie die verschiedenen Einzelteile Ihres Bilderrahmens und prüfen Sie, ob die unten gezeigten Einzelteile vorhanden sind: Einbau der Batterie in die Fernbedienung Entfernen Sie den Batteriedeckel auf der Rückseite der Fernbedienung und legen Sie die Batterie ein. Wenn die Fernbedienung nicht mehr funktioniert, bitte die Batterien auswechseln. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAGEM AF5075

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAGEM AF5075 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag