Gebruiksaanwijzing SAGE SNE500BKS4EFR1 CREATISTA UNO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAGE SNE500BKS4EFR1 CREATISTA UNO. Wij hopen dat dit SAGE SNE500BKS4EFR1 CREATISTA UNO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAGE SNE500BKS4EFR1 CREATISTA UNO te teleladen.


Mode d'emploi SAGE SNE500BKS4EFR1 CREATISTA UNO
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAGE SNE500BKS4EFR1 CREATISTA UNO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Halten Sie die Espressound die Lungo-Taste gleichzeitig 5 Sekunden lang gedrückt. Drücken Sie die Espressooder die Lungo-Taste, um den Entleerungsvorgang zu starten. Halten Sie die Dampftaste 3 Sekunden lang gedrückt, um die Dampfreinigung zu starten. Drücken Sie die Ristretto- oder die Dampftaste, um den Entkalkungsprozess zu starten. [. . . ] Houd de temperatuurknop en de melkschuimniveauknop gedurende 5 seconden ingedrukt om de waterhardheid in te stellen. Als u op de temperatuurknop drukt, wordt het water harder en als u op de melkschuimknop drukt, wordt het water minder hard. Stel de waterhardheid in op basis van de resultaten op de teststrip. raadpleeg pagina 92 voor meer informatie. Druk op een willekeurige knop die niet knippert om op te slaan en af te sluiten. 8 Om uw apparaat UIT te schakelen, houdt u de ristretto- en stoomknop tegelijkertijd gedurende 0, 5 seconden ingedrukt totdat het apparaat uitstaat. Het stoompijpje wordt schoongemaakt wanneer het apparaat wordt uitgeschakeld. Het stoompijpje wordt schoongemaakt wanneer het apparaat wordt uitgeschakeld. 3 Plaats een kopje onder de koffie-uitlaat. 4 Til de hendel op, plaats een capsule en sluit de O m hygiënische redenen kunt u gebruikte capsules beter niet opnieuw gebruiken. 5 De bereiding stopt automatisch of u kunt op de koffietoets drukken voordat de extractie is voltooid, om de koffiestroom te stoppen. TIP: Gebruik gepasteuriseerde volle of halfvolle melk op koelkasttemperatuur (tussen 4-6 °C) voor optimaal melkschuim. 4 Til het stoompijpje omhoog en plaats in het midden boven de melkkan. 5 Zorg ervoor dat de melkkan contact maakt met de temperatuursensor in het lekbakje. 6 Doe de hendel omhoog en plaats een capsule. 8 Wanneer de koffie-extractie voltooid is, selecteert u de melkinstelling voor uw favoriete drankje. Melktemperatuurinstelling 1 = koud 2 = ideaal 3 = heet 5 Zorg ervoor dat de melkkan contact maakt met de temperatuursensor in het lekbakje. 6 Til het stoompijpje op en plaats het in het midden van de melkkan en druk op de stoomknop om de melk te laten opschuimen. 7 Als de melk is opgeschuimd, til het stoompijpje omhoog en veeg schoon met een vochtige doek. 11 Til de hendel op, plaats een capsule en sluit de hendel. Houd een koffieknop ingedrukt die u wilt aanpassen naar ristretto, espresso of lungo. Houd de lungo- en de ristretto-knop 5 seconden Druk op een willekeurige knop die niet knippert om de modus te verlaten. [. . . ] (Pas op: steek uw vinger niet in de machine) Neem contact op met de Nespresso klantenservice als het probleem zich blijft voordoen. Com of bel de Nespresso Club om contact op te nemen met uw plaatselijke servicecentrum. - Neem contact op met de Nespresso Club als het probleem aanhoudt. - Controleer het stoompijpje op blokkades en zorg ervoor dat het stoompijpje naar beneden hangt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAGE SNE500BKS4EFR1 CREATISTA UNO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAGE SNE500BKS4EFR1 CREATISTA UNO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag