Gebruiksaanwijzing SAGE ORACLE SES 980 BTR

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAGE ORACLE SES 980 BTR. Wij hopen dat dit SAGE ORACLE SES 980 BTR handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAGE ORACLE SES 980 BTR te teleladen.


Mode d'emploi SAGE ORACLE SES 980 BTR
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAGE ORACLE SES 980 BTR

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dampfhebel in die Position MANUAL (MANUELL) heben, um Dampf durch die Aufschäumdüse abzulassen. Die Angaben für die ausgegebenen Mengen sind nur ungefähr. Drehwähler LONG BLACK drücken, um die Espresso-Extraktion zu stoppen und die Heißwasserausgabe zu aktivieren. Die Einstellung für die Pumpenleistung blinkt. [. . . ] Druk op de SELECT-draaiknop om te beginnen met programmeren. Er wordt een bewegend kopje weergegeven op de lcd en er komt espresso uit de uitloop van het portafilter. Wanneer de vereiste hoeveelheid is gezet, drukt u op SELECT om de espresso te stoppen en heet water te starten. Uw geprogrammeerde instelling voor Long black komt na de voorinstellingen Klein, Medium en Groot. Druk op de draaiknop LONG BLACK en uw geprogrammeerde Long black-koffie wordt gezet. Standaardinstellingen herstellen (rSET) Gebruik deze functie om alle programmeerbare waarden terug te zetten naar de standaardinstellingen. Het apparaat heeft de volgende standaardinstellingen: Druk op de SELECT-draaiknop wanneer rSET op de lcd wordt weergegeven om alle standaardinstellingen te herstellen. Kies deze functie voor het stapsgewijze ontkalkingsproces op de lcd. Pas de temperatuur van de stoomboiler aan, waarmee de stoomdruk wordt geregeld. Kies tussen uit (OFF), zacht (Lo) of luid (Hi). Zet de SELECT-draaiknop op aan (ON) of uit (OFF). Kies of de espressodosering op basis van volume (FLo) of tijd (SEc) moet worden gemeten. Het apparaat bereikt de bedrijfstemperatuur (STAND-BYMODUS) niet als de stoomhendel op MANUAL staat. Op de lcd voor stoom wordt MANUAL (Handmatig) weergegeven. Laat de stoomhendel in de OFF-stand in het midden zakken. Wanneer de SELECT-draaiknop oplicht, is de stoomfunctie klaar voor gebruik. (tijd voor reiniging) Geeft aan dat 200 extracties zijn bereikt sinds de laatste reinigingscyclus. de reinigingscyclus reinigt de druppelplaat en spoelt de zetgroep. Heating (opwarmen) Geeft aan dat het apparaat opwarmt of dat de temperatuur tijdens het gebruik te sterk daalt. Lock Hopper (bonencontainer vergrendelen) Geeft aan dat de bonencontainer niet goed is geplaatst en niet is vergrendeld. Overheat Please Wait (oververhit, even geduld) Geeft aan dat de molen te intensief is gebruikt en tijd nodig heeft om af te koelen. Change Filter (filter vervangen) Geeft aan dat het waterfilter in het waterreservoir moet worden vervangen. [. . . ] 2) Druk op de knop HOT WATER om 30 seconden water door de heetwateruitloop te laten stromen. Duw het waterreservoir volledig op zijn plaats en zorg dat het is vergrendeld. Duw het waterreservoir volledig op zijn plaats en zorg dat het is vergrendeld. Zorg dat het apparaat is aangesloten en dat de POWER-knop brandt maar niet knippert. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAGE ORACLE SES 980 BTR

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAGE ORACLE SES 980 BTR zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag