Gebruiksaanwijzing SAGE NESPRESSO CREATISTA PLUS SEL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAGE NESPRESSO CREATISTA PLUS SEL. Wij hopen dat dit SAGE NESPRESSO CREATISTA PLUS SEL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAGE NESPRESSO CREATISTA PLUS SEL te teleladen.


Mode d'emploi SAGE NESPRESSO CREATISTA PLUS SEL
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAGE NESPRESSO CREATISTA PLUS SEL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] - La machine se met automatiquement en Arrêt. Schalten Sie die Maschine EIN, indem Sie die Taste Getränkeeinstellung, das Kaffeevolumen, die Milchtemperatur und die Milchtextur. AUSWAHL-Regler, um das Espressovolumen, die Milchtemperatur oder die Milchschaummenge einzustellen. Um die Einstellungen für die Wasserhärte zu verändern: - Passen Sie die Einstellungen für die Bildschirmhelligkeit an. [. . . ] De eerste stappen voor ingebruikname zijn spoelen en het verwarmingssysteem vullen. Zet de machine UIT door 2 seconden op START | ANNULEREN te drukken totdat de machine uitgaat. Om koffie te bereiden volgens uw huidige instellingen. Zet de machine AAN door op START | ANNULEREN te drukken. De machine heeft ongeveer 3 seconden nodig om op te warmen. Plaats een kopje onder Til de hendel omhoog, plaats een capsule en sluit de hendel. Draai aan de SELECTEREN-knop om uw koffie te selecteren. Om hygiënische redenen kunt u gebruikte capsules beter niet opnieuw gebruiken. Doe de hendel omhoog om de capsule in het afvalbakje te laten vallen. TIP: Gebruik gepasteuriseerde volle of halfvolle melk op koelkasttemperatuur (tussen 4-6 °C) voor optimaal melkschuim. Omhoog en plaats in het midden boven de melkkan. Zorg ervoor dat de Melkkan contact maakt met de temperatuursensor in het lekbakje. als de extractie van de Espresso gereed is, druk op START | ANNULEREN om het melkschuim te bereiden. Is, til het stoompijpje omhoog en reinig met een schone, vochtige doek. TIP: Gebruik gepasteuriseerde volle of halfvolle melk op koelkasttemperatuur (tussen 4-6 °C) voor optimaal melkschuim. De minimale en maximale hoeveelheid staan aangegeven aan de binnen- en buitenkant van de melkkan. Vul de melkkan met voldoende verse koude melk voor 2 kopjes. Til het stoompijpje omhoog, plaats in het midden boven de melkkan en druk op START | ANNULEREN om de melk op te schuimen. Zorg ervoor dat de melkkan contact maakt met de temperatuursensor in het lekbakje. Als de melk is opgeschuimd, til het stoompijpje omhoog en veeg schoon met een vochtige doek. Plaats uw tweede kopje onder de koffie-uitlaat. Til de hendel omhoog en plaats een capsule. [. . . ] Vermijd contact met ogen, huid en oppervlaktes. Gebruik nooit een ander product dan de Nespresso ontkalkingsset, verkrijgbaar via Nespresso, om schade aan uw machine te voorkomen. In de volgende tabel vindt u de benodigde ontkalkingsfrequentie voor een optimale werking van uw machine, gebaseerd op de waterhardheid. Hebt u nog vragen over ontkalken, neem dan contact op met Nespresso. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAGE NESPRESSO CREATISTA PLUS SEL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAGE NESPRESSO CREATISTA PLUS SEL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag