Gebruiksaanwijzing SAGE MOULIN THE SMART GRINDER PRO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAGE MOULIN THE SMART GRINDER PRO. Wij hopen dat dit SAGE MOULIN THE SMART GRINDER PRO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAGE MOULIN THE SMART GRINDER PRO te teleladen.


Mode d'emploi SAGE MOULIN THE SMART GRINDER PRO
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAGE MOULIN THE SMART GRINDER PRO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zet het apparaat altijd UIT en trek de stekker uit het stopcontact wanneer het apparaat niet in gebruik is. Gebruik het apparaat niet als het netsnoer, de stekker of het apparaat op enigerlei wijze beschadigd is. Neem contact op met de klantenservice van Sage of ga naar sageappliances. Alle onderhoud anders dan reiniging moet worden uitgevoerd door een geautoriseerd Sage®-servicecentrum. [. . . ] Gebruik enkelwandige filterbakjes bij het malen van verse koffiebonen. De molen wordt automatisch uitgeschakeld als deze 5 minuten niet wordt gebruikt. Zorg dat de lipjes op de onderkant van de bonencontainer zijn uitgelijnd en zet de bonencontainer op zijn plaats. Draai de vergrendelknop 90 ° om de bonencontainer vast te zetten. Vul de bonencontainer met verse koffiebonen en plaats het deksel erop. Plaats de portafilterhouder van het juiste formaat. U kunt maximaal 2 shots maken als de houder is geplaatst. Als de draaiknop voor maalgraad te stroef is, drukt u op de START/PAUSE/CANCELknop om de molen te laten draaien. Draai ondertussen met de draaiknop voor maalgraad. Dit zorgt ervoor dat gemalen koffie die tussen de maalelementen vastzit, loskomt. Draai de GRIND AMOUNT-draaiknop om de maalduur aan te passen en zo de juiste hoeveelheid gemalen koffie te krijgen. Verwijder de houder door deze van onder de maalopening weg te schuiven. Voor espresso raden we aan met een maalgraadinstelling van 12 te beginnen en de maalgraad met behulp van de draaiknop grover of fijner te maken voor de perfecte espressoextractie. Druk op de knop SHOTS/CUPS om de vereiste hoeveelheid gemalen koffie te selecteren. Als u een aangepaste maalduur of -hoeveelheid programmeert, wordt deze alleen ingesteld voor die specifieke bereidingsmethode. Andere instellingen voor shots/kopjes worden niet gewijzigd. pauzefunctie U kunt de molen tijdens het gebruik pauzeren om de koffie in het portafilter samen te drukken of af te vlakken. Druk tijdens het malen nogmaals op de START/PAUSE/CANCEL-knop om het malen 10 seconden te pauzeren. Druk binnen de 10 seconden nogmaals op de knop om de resterende koffie te malen. Als u automatisch malen kiest, kunt u uw handen vrijhouden. Druk kort op de knop START/PAUSE/CANCEL of druk één keer op het handvat van uw portafilter. De molen stopt automatisch wanneer de vooraf ingestelde hoeveelheid is bereikt. [. . . ] Zet de bonencontainer weer vast en probeer het opnieuw. Gebruik de GRIND AMOUNTdraaiknop om nauwkeurig een hogere of lagere hoeveelheid in te stellen. Het is normaal dat het lijkt alsof er te veel koffie in uw portafilter zit. Koffie die niet is aangedrukt, heeft driemaal het volume van aangedrukte koffie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAGE MOULIN THE SMART GRINDER PRO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAGE MOULIN THE SMART GRINDER PRO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag