Gebruiksaanwijzing SAECO XELSIS SM8780

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAECO XELSIS SM8780. Wij hopen dat dit SAECO XELSIS SM8780 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAECO XELSIS SM8780 te teleladen.


SAECO XELSIS SM8780 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (16482 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAECO XELSIS SM8780

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Raak het midden van het bedieningspaneel aan om het 'aan'-pictogram op het scherm weer te geven. Het apparaat inschakelen als u een Xelsis DELUXE hebt (alleen de SM8780, SM8782, SM8785) Schakel het apparaat in met de hoofdschakelaar aan de achterzijde van het apparaat. Volg de instructies op het bedieningspaneel om uw koffiezetapparaat aan uw Wi-Fi-netwerk te koppelen. [. . . ] Koffie zetten met voorgemalen koffie Als u koffie wilt zetten met voorgemalen koffie, volgt u een paar eenvoudige stappen. Als u voorgemalen koffie selecteert, kunt u de koffiesterkte niet aanpassen of meer dan één kop tegelijk zetten. 4 Schuif de instelbare balken omhoog en omlaag om de hoeveelheid heet water of de temperatuur Aan uw voorkeur aan te passen (Fig. 6 U kunt de afgifte van heet water stoppen voordat het apparaat klaar is door nogmaals op het Waar vind ik deze instellingen via het bedieningspaneel/ Wanneer het apparaat dit aangeeft of om de drie maanden. Het apparaat detecteert niet automatisch dat er een filter in het waterreservoir is geplaatst. U moet daarom elk nieuw AquaClean-filter activeren dat u in het menu Status installeert. Uw apparaat moet volledig kalkvrij zijn voordat u het AquaClean-filter gebruikt. Vervang het AquaClean-filter ten minste om de 3 maanden, zelfs als het apparaat nog niet aangeeft dat het filter moet worden vervangen. Waar vind ik deze instellingen via het bedieningspaneel/ Volg de stappen om de zetgroep te verwijderen en te reinigen. Zorg ervoor dat u de zetgroep in de juiste stand vasthoudt, voordat u deze weer in het apparaat schuift. De pijl op de gele cirkel aan de zijkant van de zetgroep moet zich recht tegenover de zwarte pijl en N bevinden (Fig. Volg de stappen van de zelfreinigingsprocedure om automatisch koffieolieresten uit de zetgroep te verwijderen. Elke dag dat deze wordt gebruikt Volg de stappen van de zelfreinigingsprocedure om het melksysteem te reinigen. Veeg de buitenkant van de metalen melkbuis schoon met een vochtige doek voordat u deze in de melkbuishouder plaatst. Spoel alle onderdelen schoon onder de kraan met een beetje afwasmiddel. Volg de stappen van de zelfreinigingsprocedure om het melksysteem te reinigen. 5) uit elkaar en duw de bal uit het deksel met de pin van de melkbuis (Fig. Compartiment voor Controleer het compartiment voorgemalen koffie voor voorgemalen koffie elke Haal de stekker van het apparaat uit het stopcontact en verwijder de zetgroep. [. . . ] 2 Vul het waterreservoir tot aan de CALC CLEAN-aanduiding met vers water en schakel het apparaat 3 Voer een handmatige spoelcyclus uit voordat u koffiezet. Als u een handmatige spoelcyclus wilt uitvoeren, tapt u eerst een half reservoir heet water en zet u vervolgens 2 koppen voorgemalen koffie zonder gemalen koffie toe te voegen. Opmerking: Als de ontkalkingsprocedure niet volledig is uitgevoerd, moet de ontkalkingsprocedure zo snel mogelijk opnieuw worden uitgevoerd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAECO XELSIS SM8780

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAECO XELSIS SM8780 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag