Gebruiksaanwijzing RYOBI CFP180SM SCHEMA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RYOBI CFP180SM. Wij hopen dat dit RYOBI CFP180SM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RYOBI CFP180SM te teleladen.


RYOBI CFP180SM SCHEMA: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (241 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RYOBI CFP180SMSCHEMA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Trek het accupak uit de handschijnwerper voordat u het lampje gaat vervangen of iets anders aan het apparaat gaat doen of reinigen. Plaats uw handschijnwerper of het accupak niet in de buurt van vuur of een hittebron. Probeer een oud accupak niet door verbranding te vernietigen, zelfs als deze ernstig beschadigd of geheel leeg is. [. . . ] Bijvoorbeeld buiten in een tuinhuisje, of in een voertuig of een loods in de volle zon. Laat geen kinderen zonder toezicht met de handschijnwerper spelen: dit apparaat is geen speelgoed. Zorg dat de schijnwerper altijd droog, schoon en vrij van olie of vet is. Gebruik nooit remvloeistoffen, producten op basis van petroleum of sterke oplosmiddelen om de schijnwerper schoon te maken. Controleer, voordat u doorgaat met het gebruiken van uw schijnwerper, of een eventueel beschadigd onderdeel kan blijven werken of zijn functie kan blijven vervullen. dit elektrische apparaat voldoet aan de wettelijke veiligheidsvoorschriften. Eventuele reparaties moeten door een bekwame vakman worden uitgevoerd en met gebruik van originele reservedelen. Niet naleving van dit voorschrift kan gevaar opleveren voor de gebruiker. WAARSCHUWING Gebruik de handschijnwerper of het laadapparaat niet in de nabijheid van ontvlambare vloeistoffen of gassen of in een explosieve atmosfeer. Breng de reflectorhouder weer op zijn plaats en zorg ervoor dat de ribbels van de reflectorhouder precies vallen in de gleuven van de lamphouder en dat het lampje zich goed in het midden van de reflectorhouder bevindt. Opmerking: Uw handschijnwerper is uitgerust met een opbergvak voor een reservelampje. Het gebruik van andere onderdelen kan gevaar opleveren of uw schijnwerper beschadigen. De meeste kunststoffen kunnen worden beschadigd door de in de handel zijnde oplosmiddelen. Let er daarbij op dat de ribbels van het accupak precies passen in de gleuven onderaan de handschijnwerper. Zorg dat de vergrendelingen aan beide zijden van het accupak goed vastklikken in de handschijnwerper en dat het accupak goed is geblokkeerd zit voordat u de handschijnwerper gaat gebruiken. Kijk waar zich de vergrendelingen bevinden aan beide zijkanten van het accupak en druk hierop om het accupak los te halen van de handschijnwerper. WAARSCHUWING Kunststof onderdelen mogen nooit in aanraking komen met remvloeistof, benzine, petroleumproducten, kruipolie, enz. Deze producten bevatten namelijk chemicaliën die het plastic kunnen beschadigen, vernietigen of aantasten. [. . . ] Door verkeerd gebruik kunt u uw machine en ook het werkstuk beschadigen. WAARSCHUWING Probeer niet om veranderingen aan uw handschijnwerper aan te brengen of om accessoires toe te voegen, waarvan het gebruik niet wordt aanbevolen. Dergelijke aanpassingen of wijzigingen vallen onder verkeerd gebruik en kunnen gevaarlijke situaties teweegbrengen die ernstig lichamelijk letsel kunnen veroorzaken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RYOBI CFP180SM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RYOBI CFP180SM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag