Gebruiksaanwijzing RYOBI CFP-180FM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RYOBI CFP-180FM. Wij hopen dat dit RYOBI CFP-180FM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RYOBI CFP-180FM te teleladen.


RYOBI CFP-180FM : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1152 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RYOBI CFP-180FM

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het is absoluut noodzakelijk vóór montage en inbedrijfstelling de aanwijzingen in deze handleiding te lezen. PARA COLOCAR LA BATERÍA: Alinee las correderas de ajuste en las ranuras en la parte inferior de la linterna fluorescente y después vuelva a colocar la batería en la linterna fluorescente como se indica en la figura 1. [. . . ] Als u de fluorescentiebuis wilt vervangen net nadat de fluorescentielamp gebrand heeft, laat het toestel eerst een paar minuten afkoelen. De fluorescentielamp mag in geen geval in een bed of in een slaapzak gebruikt worden. OM DE BATTERIJ AAN TE BRENGEN: Zorg dat de geleiders en de groeven samenvallen op het onderste gedeelte van de fluorescentielamp en plaats de batterij op de fluorescentielamp volgens figuur 1. Voordat u de lamp gaat gebruiken, controleer of de vergrendeling op de batterij goed is vastgeklemd en of de batterij stevig op de fluorescentielamp zit. LET OP Als u de batterij van de fluorescentielamp wilt vervangen, controleer of de geleiders op de batterij en de groeven onder de handgreep samenvallen en de vergrendeling goed is vastgeklemd. LET OP Bij het vervangen van de fluorescentiebuis mag de batterij in geen geval in aanraking komen met de buis. Gebruik uitsluitend de hierboven aangegeven fluorescentiebuis; fluorescentiebuizen van een ander type kunnen een elektrische ontlading veroorzaken. Aan de bovenkant van het omhulsel zit een haak waaraan de lamp kan worden opgehangen. Dat is handig om de lamp op te bergen als u ze niet gebruikt of om de lamp buiten het bereik van kinderen te houden. Verwijder het lenskapje door het naar voor te trekken en tegelijk op te tillen. [. . . ] Deze garantie doet niet af aan uw wettelijke rechten met betrekking tot defecte producten. 89/336/EEC, 73/23/EEC, EN 60598, EN 61000, EN 55015, EN 61547 CONFORMITEITSVERKLARING Wij verklaren op onze eigen verantwoordelijkheid dat dit product voldoet aan de volgende normen of normatieve documenten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RYOBI CFP-180FM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RYOBI CFP-180FM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag