Gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS GLASS 21600-70

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS GLASS 21600-70. Wij hopen dat dit RUSSELL HOBBS GLASS 21600-70 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS GLASS 21600-70 te teleladen.


Mode d'emploi RUSSELL HOBBS GLASS 21600-70
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RUSSELL HOBBS GLASS 21600-70

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Kinderen mogen niet met het apparaat spelen. Schoonmaak en gebruikersonderhoud mag niet door kinderen Uitgevoerd worden, tenzij ze ouder dan 8 zijn en onder toezicht staan. [. . . ] Houd het apparaat en het snoer buiten het bereik van kinderen van jonger dan 8 jaar. 4 Indien het snoer beschadigd is, moet het door de fabrikant, een technicus of een ander deskundig persoon vervangen worden om eventuele risico's te vermijden. De restwarmte houdt na gebruik de oppervlakken warm. Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik C VULLEN 1 Haal de waterkoker van de voetstuk. 2 Druk op de dekselvergrendeling om het deksel te openen. 3 Vul met tenminste 1 kopje water, maar niet voller dan max. 20 Til of kantel het omhoog uit de ketel. 21 Gebruik een zachte borstel en spoel het filter onder de kraan uit. 22 Druk het filter richting de tuit om het aan het topje van de tuit te bevestigen. ontkalk het apparaat regelmatig (tenminste één keer per maand). 23 Ontkalk het apparaat minstens één keer per maand met een geschikte ontkalker. volg de instructies op de verpakking van de ontkalker. [. . . ] volg de instructies op de verpakking van de ontkalker. , Voor geretourneerde producten die onder de garantie vallen en waarbij defecten zijn opgetreden als gevolg van kalkaanslag, worden reparatiekosten in rekening gebracht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RUSSELL HOBBS GLASS 21600-70

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RUSSELL HOBBS GLASS 21600-70 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag