Gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS GLASS 21600-70

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS GLASS 21600-70. Wij hopen dat dit RUSSELL HOBBS GLASS 21600-70 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS GLASS 21600-70 te teleladen.


RUSSELL HOBBS GLASS 21600-70 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1157 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RUSSELL HOBBS GLASS 21600-70

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 1 Dit apparaat kan gebruikt worden door kinderen van 8 jaar en ouder en personen met verminderde lichamelijke, zintuiglijke en verstandelijke vaardigheden of die onvoldoende ervaring of kennis hebben, indien zij onder toezicht staan of goed geïnformeerd zijn en zij de risico's begrijpen. [. . . ] Houd het apparaat en het snoer buiten het bereik van kinderen van jonger dan 8 jaar. 4 Indien het snoer beschadigd is, moet het door de fabrikant, een technicus of een ander deskundig persoon vervangen worden om eventuele risico's te vermijden. Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik C VULLEN 1 Haal de waterkoker van de voetstuk. 10 Om het apparaat uit te schakelen, zet u de schakelaar op 0 of haalt u de ketel uit het Maakt u zich geen Zorgen, dit wordt veroorzaakt door de stoom die de waterkoker automatisch uitschakelt. 22 Druk het filter richting de tuit om het aan het topje van de tuit te bevestigen. ontkalk het apparaat regelmatig (tenminste één keer per maand). 23 Ontkalk het apparaat minstens één keer per maand met een geschikte ontkalker. , Voor geretourneerde producten die onder de garantie vallen en waarbij defecten zijn opgetreden als gevolg van kalkaanslag, worden reparatiekosten in rekening gebracht. [. . . ] WMILIEUBESCHERMING Om milieu- en gezondheidsproblemen als gevolg van gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische producten te vermijden, mogen apparaten met dit symbool niet worden weggegooid met niet-gesorteerd gemeentelijk afval, maar moeten ze worden teruggewonnen, opnieuw gebruikt of gerecycled. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RUSSELL HOBBS GLASS 21600-70

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RUSSELL HOBBS GLASS 21600-70 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag