Gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 20700-56 OXFORD TOASTER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 20700-56 OXFORD TOASTER. Wij hopen dat dit RUSSELL HOBBS 20700-56 OXFORD TOASTER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 20700-56 OXFORD TOASTER te teleladen.


RUSSELL HOBBS 20700-56 OXFORD TOASTER : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1094 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RUSSELL HOBBS 20700-56 OXFORD TOASTER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Schoonmaak en gebruikersonderhoud mag niet door kinderen uitgevoerd worden, tenzij ze ouder dan 8 zijn en onder toezicht staan. Houd het apparaat en de kabel buiten het bereik van kinderen van jonger dan 8 jaar. [. . . ] Houd het apparaat en de kabel buiten het bereik van kinderen van jonger dan 8 jaar. 2 Sluit het apparaat niet via een timer- of een afstandsbedieningsysteem aan. Gebruik het toestel niet in de buurt van of onder brandbare materialen (bijv. Kruimellade met een vochtige doek af, droog hem en breng hem weer aan in de broodrooster. 5 Indien het snoer beschadigd is, moet het door de fabrikant, een technicus of een ander deskundige persoon vervangen worden om eventuele risico's te vermijden. F BEVROREN BROOD 10 Laat de bruiningsregeling op de gewenste stand staan, plaats het bevroren brood in de Gleuven, druk de liftknop naar beneden en druk op de knop "f". 11 Het lampje "f" gaat aan en de roostertijd wordt automatisch gewijzigd om dezelfde Bruiningsgraad te verkrijgen als bij brood dat niet bevroren is. 18 Raak de draden van de broodjeswarmer niet aan ­ deze zijn heet. 19 Verwijder de broodjeswarmer alvorens de broodrooster normaal te gebruiken. C ZORG EN ONDERHOUD 20 Verwijder de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat afkoelen. [. . . ] 18 Raak de draden van de broodjeswarmer niet aan ­ deze zijn heet. 19 Verwijder de broodjeswarmer alvorens de broodrooster normaal te gebruiken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RUSSELL HOBBS 20700-56 OXFORD TOASTER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RUSSELL HOBBS 20700-56 OXFORD TOASTER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag