Gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 20131-56

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 20131-56. Wij hopen dat dit RUSSELL HOBBS 20131-56 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 20131-56 te teleladen.


Mode d'emploi RUSSELL HOBBS 20131-56
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RUSSELL HOBBS 20131-56

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 1 Dit apparaat kan gebruikt worden door kinderen van 8 jaar en ouder en personen met verminderde lichamelijke, zintuiglijke en verstandelijke vaardigheden of die onvoldoende ervaring of kennis hebben, indien zij onder toezicht staan of goed geïnformeerd zijn en zij de risico's begrijpen. Kinderen mogen niet met het apparaat spelen. [. . . ] Kinderen mogen niet met het apparaat spelen. Schoonmaak en gebruikersonderhoud mag niet door kinderen uitgevoerd worden, tenzij ze ouder dan 8 zijn en onder toezicht staan. Houd het apparaat en de kabel buiten het bereik van kinderen van jonger dan 8 jaar. 2 Indien het snoer beschadigd is, moet het door de fabrikant, een Technicus of een ander deskundig persoon vervangen worden om eventuele risico's te vermijden. 3 Zet het apparaat op een stabiele , vlakke , hittebestendige ondergrond. 4 Gebruik het apparaat niet voor andere doeleinden dan degene die in deze Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik U VOOR HET EERSTE GEBRUIK · Vul het reservoir tot het max teken en laat het apparaat doorlopen zonder koffie. C ZORG EN ONDERHOUD 17 Verwijder de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat afkoelen. ?Deze onderdelen mogen in de bovenste korf van een vaatwasmachine worden gewassen. 21 Draai de filterhouder zodat de gleuf in de rand van het deksel past , schuif de filterhouder dan Terug op zijn plaats. ontkalk het apparaat regelmatig (tenminste één keer per maand). 22 Ontkalk het apparaat minstens één keer per maand met een geschikte ontkalker. , Voor geretourneerde producten die onder de garantie vallen en waarbij defecten zijn opgetreden als gevolg van kalkaanslag , worden reparatiekosten in rekening gebracht. [. . . ] 22 Ontkalk het apparaat minstens één keer per maand met een geschikte ontkalker. , Voor geretourneerde producten die onder de garantie vallen en waarbij defecten zijn opgetreden als gevolg van kalkaanslag , worden reparatiekosten in rekening gebracht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RUSSELL HOBBS 20131-56

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RUSSELL HOBBS 20131-56 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag