Gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 18965-56 AURA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 18965-56 AURA. Wij hopen dat dit RUSSELL HOBBS 18965-56 AURA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 18965-56 AURA te teleladen.


RUSSELL HOBBS 18965-56 AURA : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (978 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RUSSELL HOBBS 18965-56 AURA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 1 Dit apparaat kan onder toezicht worden gebruikt door personen met verminderde lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke vermogens of die gebrek aan ervaring of kennis hebben als iemand hen heeft uitgelegd hoe het apparaat moet worden gebruikt en ze de gevaren verstaan. [. . . ] 4 Laat het apparaat niet onbeheerd achter, terwijl de stekker in het stopcontact zit. 5 Indien het snoer beschadigd is, moet het door de fabrikant, een Technicus of een ander deskundig persoon vervangen worden om eventuele risico's te vermijden. 6 Zorg dat u niet met uw handen, haar, kleding of keukengerei in de buurt van de garden/ kneedhaken komt. 10 Gewoonlijk stemmen grote hoeveelheden, dikke mengsels en een hoge verhouding van Gebruik hem niet om te kneden; hierdoor wordt de mixer te zwaar belast en de 16 Om oververhitting te voorkomen, dient u de motor niet langer dan 5 minuten onafgebroken Zet het apparaat na 5 minuten minstens 5 minuten uit om de motor te laten 17 Indien de motor te veel kracht moet leveren, voeg dan, indien mogelijk, meer vloeistof aan Het mengsel toe of zet de mixer uit en meng het mengsel met de hand. Y DE TURBO-TOETS 19 Als u op de turbotoets drukt wordt de ingestelde snelheid genegeerd, u schakelt kort over 20 Dit werkt enkel als de motor reeds ingeschakeld is (1 tot 5). 22 Maak de buitenzijden van het apparaat schoon met een vochtige doek. [. . . ] 22 Maak de buitenzijden van het apparaat schoon met een vochtige doek. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RUSSELL HOBBS 18965-56 AURA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RUSSELL HOBBS 18965-56 AURA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag