Gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 18036-56 - CLASSICS
JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 18036-56 - CLASSICS. Wij hopen dat dit RUSSELL HOBBS 18036-56 - CLASSICS handleiding nut zal zijn voor jou.
JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 18036-56 - CLASSICS te teleladen.
 |
RUSSELL HOBBS 18036-56 - CLASSICS : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (13406 Ko)
|
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RUSSELL HOBBS 18036-56 - CLASSICS
Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.
[. . . ] 23 Als u toch een maatbeker wilt gebruiken, houdt u er rekening mee dat 1 milliliter water 1 U kunt het aantal gram (g) vervangen door milliliter (ml) maar de resultaten zijn 24 Als u een ander recept gebruikt, vervangt u het aantal milliliter (ml) water door gram (g) voor 25 Het is belangrijk dat de ingrediënten in de juiste volgorde worden toegevoegd. 29 Het water of de melk moeten warm zijn (20°C-25°C/68°F-77°F). 35 Plaats de gist bovenaan en maak deze niet nat omdat het anders te snel zou kunnen werken. , Als u de timer gebruikt, is het nog belangrijker dat de gist en het water goed zijn gescheiden. [. . . ] , Stoom en hete lucht zullen ontsnappen bij het optillen van het deksel. 77 Gebruik de handgreep om de broodpan omhoog te tillen en uit het apparaat te halen. 79 Wellicht moet u het brood losmaken rondom de binnenste rand van de broodpan met een hittebestendige plastic of houten spatel. 80 Laat het brood 20-30 minuten afkoelen op een metalen rooster alvorens het te snijden. 83 Als het kneedblad in het brood zit, haalt u dit eruit met een plastic of houten spatel. 84 Laat het apparaat afkoelen en reinig het alvorens het opnieuw te gebruiken. 85 Als het apparaat te warm is, verschijnt een foutbericht op het display. 87 Het apparaat laat 15 pieptonen horen wanneer deze ingrediënten moeten worden toegevoegd. 88 U hoort de pieptonen ongeveer 22 minuten nadat programma 1 of 5 is gestart maar slechts 47 minuten nadat programma 3 is gestart. 90 Als u verse vruchten of groenten gebruikt, droogt u deze met keukenpapier. 91 Het apparaat laat 15 pieptonen horen wanneer deze ingrediënten moeten worden C DE PROGRAMMA'S 1 normaal (basic) Voor het normale, witte brood of recepten op basis van het deeg voor wit brood. 3 Het water of de melk moeten warm zijn (20°C-25°C/68°F-77°F). 4 Voor sommige recepten hebt u water met een temperatuur tussen 35°C en 50°C (95°F-122°F) nodig om het proces te versnellen. Boter/vet Deze ingrediënten maken het deeg zachter, geven een betere smaak en behouden de vochtigheid waardoor het brood langer vers blijft. U kunt ook margarine of olijfolie gebruiken in plaats van boter maar deze zijn minder effectief. Suiker Suiker voedt de gist, geeft smaak en textuur en helpt de korst bruiner te maken. U kunt honing, siroop of melasse gebruiken in plaats van suiker zolang u de hoeveelheid compenseert met de juiste hoeveelheid vloeistof. Zout Zout geeft smaak en helpt de gist onder controle te houden om te vermijden dat het deeg te snel rijst en vervolgens inzakt. Eieren Eieren verrijken het brood en maken hem voedzamer, geven kleur en dragen bij tot de structuur en textuur. Als u eieren toevoegt, moet u alle andere vloeibare ingrediënten aanpassen. Kruiden en specerijen Deze kunnen in het begin samen met de hoofdingrediënten worden toegevoegd. Gedroogde kaneel, gember, oregano, peterselie en basilicum geven meer smaak en karakter. [. . . ] 8 De schade is normaal uitsluitend esthetisch en heeft geen invloed op de werking van het apparaat. C RECEPTJES 1 De smaak en textuur van het brood worden beïnvloed door talrijke externe factoren (bijv. Soort gist, soort bloem, soort suiker, temperatuur in de keuken, zelfs de luchtdruk en de hoogte boven het zeeniveau). 3 Als u uw eigen recepten wilt uitproberen, gebruikt u deze recepten als gids, proeft u het resultaat en noteert u uw opmerkingen. [. . . ]
VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RUSSELL HOBBS 18036-56 - CLASSICS
JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.
Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RUSSELL HOBBS 18036-56 - CLASSICS zal dan beginnen.