Gebruiksaanwijzing ROWENTA TN5030 WET AND DRY HAIR CLIPPER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA TN5030 WET AND DRY HAIR CLIPPER. Wij hopen dat dit ROWENTA TN5030 WET AND DRY HAIR CLIPPER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA TN5030 WET AND DRY HAIR CLIPPER te teleladen.


Mode d'emploi ROWENTA TN5030 WET AND DRY HAIR CLIPPER
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA TN5030 WET AND DRY HAIR CLIPPER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Para extraer las baterías, retire los tornillos, aparte la carcasa, retire las baterías y corte los conductores. NL Lees de instructies voordat u het apparaat gaat gebruiken en vermijd gevaarlijke situaties als gevolg van een verkeerd gebruik. [. . . ] Niet gebruiken bij temperaturen onder 0 °C en boven 35 °C. WAARSCHUWING: U dient de stroomvoorziening van de in de hand gehouden delen af te sluiten voordat u deze onder de kraan reinigt. Geschikt voor reiniging onder de stromende kraan. de temperatuur van het water mag nooit hoger dan 70°C zijn. GARANTIE : Dit apparaat is alleen bestemd voor huishoudelijk gebruik. Het kan niet voor bedrijfsmatige doeleinden gebruikt worden. De garantie is niet geldig in geval van een oneigenlijk gebruik. Wanneer het oplaadlampje van de accu's rood is, wordt uw apparaat opgeladen. SCHEERGELEIDERS: Uw tondeuse is voorzien van scheergeleiders aan de hand van de gewenste scheerhoogte: - haar / korte haartjes: kammen 3- 9 mm - haar / lange haartjes: kammen 12- 25mm. Voor het verwijderen of verwisselen van de kam: Klik de kam vast op de tondeuse zoals aangegeven op fig. U kunt deze schoonmaken met een enigszins vochtige doek. - Neemde scheerkop uit en klap deze voorzichtig naar achteren. [. . . ] Verwijderen van de accu: schroef het kapje open, neem de accu uit en snij het kabeltje door. Zorg voor een goede verwerking ervan volgens de wettelijke bepalingen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA TN5030 WET AND DRY HAIR CLIPPER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA TN5030 WET AND DRY HAIR CLIPPER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag