Gebruiksaanwijzing ROWENTA TN5030 WET AND DRY HAIR CLIPPER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA TN5030 WET AND DRY HAIR CLIPPER. Wij hopen dat dit ROWENTA TN5030 WET AND DRY HAIR CLIPPER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA TN5030 WET AND DRY HAIR CLIPPER te teleladen.


ROWENTA TN5030 WET AND DRY HAIR CLIPPER : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2709 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA TN5030 WET AND DRY HAIR CLIPPER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Para extraer las baterías, retire los tornillos, aparte la carcasa, retire las baterías y corte los conductores. [. . . ] De stekker moet uit het stopcontact gehaald worden: - vóór het reinigen en onderhoud van het apparaat, - bij storingen tijdens het gebruik, - zodra u het apparaat niet meer gebruikt. Gebruik het apparaat niet meer en neem contact op met een erkende Servicedienst indien: - het apparaat gevallen is - het niet meer normaal werkt. De stekker niet uit het stopcontact halen door aan het snoer te trekken, maar alleen via de stekker. WAARSCHUWING: U dient de stroomvoorziening van de in de hand gehouden delen af te sluiten voordat u deze onder de kraan reinigt. Wanneer het oplaadlampje van de accu's rood is, wordt uw apparaat opgeladen. SCHEERGELEIDERS: Uw tondeuse is voorzien van scheergeleiders aan de hand van de gewenste scheerhoogte: - haar / korte haartjes: kammen 3- 9 mm - haar / lange haartjes: kammen 12- 25mm. Voor het verwijderen of verwisselen van de kam: Klik de kam vast op de tondeuse zoals aangegeven op fig. - U kunt vervolgens de scheerkop gedurende 5 tot 10 seconden onder de koude waterkraan houden. [. . . ] Zorg voor een goede verwerking ervan volgens de wettelijke bepalingen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA TN5030 WET AND DRY HAIR CLIPPER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA TN5030 WET AND DRY HAIR CLIPPER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag