Gebruiksaanwijzing ROWENTA SMART FORCE ESSENTIAL RR6943WH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA SMART FORCE ESSENTIAL RR6943WH. Wij hopen dat dit ROWENTA SMART FORCE ESSENTIAL RR6943WH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA SMART FORCE ESSENTIAL RR6943WH te teleladen.


Mode d'emploi ROWENTA SMART FORCE ESSENTIAL RR6943WH
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA SMART FORCE ESSENTIAL RR6943WH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Plaats het dockingstation in een omgeving met een vrije ruimte van 1m aan weerskanten en 2m aan de voorkant van het dockingstation. Installeer het dockingstation niet in de buurt van een trap. Plaats het dockingstation altijd op een harde ondergrond. Plaats het dockingstation niet op tapijt. [. . . ] Opgelet: De afstandsbediening is mogelijk niet automatisch verbonden met de robot, waardoor de verbinding handmatig moet worden ingesteld. Druk hiervoor 6 seconden op de startknop van de robot totdat de knop oranje knippert. Druk vervolgens op de startknop op de afstandsbediening terwijl u ook op de startknop op de robot drukt. Als de robot een piep laat horen, is het verbinden succesvol. Als u de afstandsbediening niet kunt koppelen met de robot, lees dan het veiligheidsboekje. Om de afstandsbediening te gebruiken, hebt u 2 AAA-batterijen nodig die niet zijn inbegrepen. Stel het uur in met de omhoog- en omlaag-pijlen op de afstandsbediening. Wanneer het uur is ingesteld, drukt u op de pijl naar rechts om door te gaan met het instellen van de minuten. Wanneer de uren en minuten zijn ingesteld, bevestigt u de configuratie door op de startknop op de afstandsbediening te drukken. Om een dagelijks reinigingsschema voor uw robot in te stellen, drukt u op de schemaknop op de afstandsbediening. Stel het uur in waarop moet worden gestart met het reinigen met behulp van de omhoog- en omlaag-pijlen op de afstandsbediening. Wanneer het uur is ingesteld, drukt u op de pijl naar rechts om door te gaan met het instellen van de minuten. Wanneer de uren en minuten zijn ingesteld, bevestigt u de configuratie door op de startknop op de afstandsbediening te drukken. Om het dagelijkse reinigingsproces te annuleren, drukt u opnieuw 3 seconden lang op de schemaknop. Wanneer het dagelijkse reinigingsproces is geannuleerd, bevestigt de robot dit met een piepje waarna het schema verdwijnt van de afstandsbediening. Als u de toegang van de robot tot bepaalde gebieden in de woning wilt beperken, kunt u gebruik maken van de magneetstrip. Plaats de magneetstrip op de vloer om een no-go zone voor de robot te markeren. U kunt de magneetstrip in stukken snijden om de lengte al naar wens aan te passen. Alstublieft alleen in verticale richting en niet in de lengte van de strip knippen. De robot moet minstens één keer per week worden geleegd en schoongemaakt. [. . . ] Opgelet: Voordat u gevoelige onderdelen van de robot aanraakt, moet u ervoor zorgen dat deze is uitgeschakeld door 3 seconden lang op de aan-/uitknop te drukken. Una vez por semana, se deben limpiar las siguientes piezas con un paño suave y seco: las placas de carga del robot, los sensores anticaída, sensor de distancia y placas de carga de la estación de carga. Maak één keer per week de volgende onderdelen schoon met een droge, zachte doek: laadplaten van de robot, druppelsensoren, afstandssensor en laadplaten van het dockingstation. Gooi de robot niet weg met het gewone huisvuil. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA SMART FORCE ESSENTIAL RR6943WH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA SMART FORCE ESSENTIAL RR6943WH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag