Gebruiksaanwijzing ROWENTA SMART FORCE ESSENTIAL RR6943WH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA SMART FORCE ESSENTIAL RR6943WH. Wij hopen dat dit ROWENTA SMART FORCE ESSENTIAL RR6943WH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA SMART FORCE ESSENTIAL RR6943WH te teleladen.


ROWENTA SMART FORCE ESSENTIAL RR6943WH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (8239 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA SMART FORCE ESSENTIAL RR6943WH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Coloque el robot en la base de carga: las placas de carga del robot deben estar en contacto con las de la base de carga. Om de robot op te laden, schakelt u deze aan door de aan-/uitknop gedurende 3 seconden ingedrukt te houden. Zodra de aan-/uitknop stopt met knipperen, is hij volledig opgeladen (6 uur om de accu volledig op te laden). [. . . ] Druk hiervoor 6 seconden op de startknop van de robot totdat de knop oranje knippert. Druk vervolgens op de startknop op de afstandsbediening terwijl u ook op de startknop op de robot drukt. Als u de afstandsbediening niet kunt koppelen met de robot, lees dan het veiligheidsboekje. Om de afstandsbediening te gebruiken, hebt u 2 AAA-batterijen nodig die niet zijn inbegrepen. Stel het uur in met de omhoog- en omlaag-pijlen op de afstandsbediening. Wanneer het uur is ingesteld, drukt u op de pijl naar rechts om door te gaan met het instellen van de minuten. Wanneer de uren en minuten zijn ingesteld, bevestigt u de configuratie door op de startknop op de afstandsbediening te drukken. Om een dagelijks reinigingsschema voor uw robot in te stellen, drukt u op de schemaknop op de afstandsbediening. Stel het uur in waarop moet worden gestart met het reinigen met behulp van de omhoog- en omlaag-pijlen op de afstandsbediening. Wanneer het uur is ingesteld, drukt u op de pijl naar rechts om door te gaan met het instellen van de minuten. Wanneer de uren en minuten zijn ingesteld, bevestigt u de configuratie door op de startknop op de afstandsbediening te drukken. Om het dagelijkse reinigingsproces te annuleren, drukt u opnieuw 3 seconden lang op de schemaknop. Wanneer het dagelijkse reinigingsproces is geannuleerd, bevestigt de robot dit met een piepje waarna het schema verdwijnt van de afstandsbediening. Als u de toegang van de robot tot bepaalde gebieden in de woning wilt beperken, kunt u gebruik maken van de magneetstrip. [. . . ] Opgelet: Voordat u gevoelige onderdelen van de robot aanraakt, moet u ervoor zorgen dat deze is uitgeschakeld door 3 seconden lang op de aan-/uitknop te drukken. Una vez por semana, se deben limpiar las siguientes piezas con un paño suave y seco: las placas de carga del robot, los sensores anticaída, sensor de distancia y placas de carga de la estación de carga. Maak één keer per week de volgende onderdelen schoon met een droge, zachte doek: laadplaten van de robot, druppelsensoren, afstandssensor en laadplaten van het dockingstation. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA SMART FORCE ESSENTIAL RR6943WH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA SMART FORCE ESSENTIAL RR6943WH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag