Gebruiksaanwijzing ROWENTA RY8561WH CLEAN AND STEAM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA RY8561WH CLEAN AND STEAM. Wij hopen dat dit ROWENTA RY8561WH CLEAN AND STEAM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA RY8561WH CLEAN AND STEAM te teleladen.


Mode d'emploi ROWENTA RY8561WH CLEAN AND STEAM
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA RY8561WH CLEAN AND STEAM

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Sluit de deksel en breng het waterreservoir opnieuw aan op het apparaat. Om het apparaat te starten, steek de stekker in het stopcontact en druk dan op de knop op de handbediende stoomreiniger. Het apparaat is na 30 seconden opwarmen klaar voor gebruik (wanneer het blauwe lampje stopt met knipperen). [. . . ] Opgelet: Kies de stoomstand ECO of MAX afhankelijk van de gevoeligheid van het te reinigen oppervlak (controleer de Veiligheidsinstructies voor meer informatie over het wijzigen van de stroomkracht). Voor een langdurige hygiënische reiniging, raden wij u aan om kleurcodes per zone toe te passen: bijv. Gebruik de oranje borstels voor uw keuken, blauwe borstels voor de badkamer, groene borstels voor de andere kamers. Gebruik de voegenborstel en stoomconcentrator voor hoeken en voegen. Gebruik de stoomwisser voor spiegels en ramen in de stoomstand ECO. Om overvloedig veel waterdruppels op het glazen oppervlak te vermijden, reinig het eerst met stoom en breng dan pas de wisser (alleen, zonder stoom) aan om uw ramen zonder druppels droog te vegen. Voor het opfrissen van textiel, gebruik de raamwisser met een microvezeldoek op de stoomstand ECO. Laat eerst het gestoomde deel drogen om na te gaan of er geen verkleuring of vervorming is opgetreden. Om het stofreservoir leeg te maken, druk de 2 sluitingen in en trek het reservoir uit het apparaat. Maak het reservoir leeg en breng de onderdelen opnieuw aan, eerst de scheider en dan de filter met de deksel. Wring de filter goed uit om overtollig water te verwijderen en laat het vervolgens 12 uur drogen. Reinig de kop onder stromend schoon water en, indien nodig, gebruik een spons. Laat de kop gedurende 24 uur volledig drogen voordat u het opnieuw aanbrengt. Maak de deksel los van het stofreservoir en verwijder de schuimfilter, gooi het weg en installeer een nieuwe filter. [. . . ] Laat het apparaat circa 30 minuten afkoelen voordat u het opbergt. NL ES PT CS SK HU BG RO SL BS SR UK TR U kunt uw apparaat zowel in als uit een kast opbergen. Plaats het apparaat altijd op de kunststof houder (inbegrepen) wanneer u het opbergt om schade door warmte of vocht aan uw vloer te vermijden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA RY8561WH CLEAN AND STEAM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA RY8561WH CLEAN AND STEAM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag