Gebruiksaanwijzing ROWENTA RY7557WH CLEAN & STEAM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA RY7557WH CLEAN & STEAM. Wij hopen dat dit ROWENTA RY7557WH CLEAN & STEAM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA RY7557WH CLEAN & STEAM te teleladen.


Mode d'emploi ROWENTA RY7557WH CLEAN & STEAM
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA RY7557WH CLEAN & STEAM

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De vergrendeling voeten (10) losmaken voor de opening (fig. [. . . ] Trek de handgreep (2) naar boven en til de plank en het werkvlak (1) omhoog tot de juiste hoogte is bereikt. Met behulp van de handgreep (2) kan vervolgens de hoogte van de strijkplank in verschillende posities worden geplaatst. Het elektriciteitssnoer (8) uit de opbergruimte (6) nemen (fig. 3) door dit omhoog te klappen en in de juiste horizontale positie te zetten. De plank vertikaal plaatsen met de punt naar beneden. Weer de vergrendeling voeten (10) vastmaken als op fig. Indien zich een defect of storing voordoet, dient U het apparaat niet zelf open te maken, maar dient U zich te wenden tot de dichtstbijzijnde officiële Polti-dealer. Mocht het nodig zijn elektriciteitssnoer te vervangen, dan dient u zich te wenden tot de dichtstbijzijnde officiële Polti-Dealer om alle risiko te voorkomen. [. . . ] Indien zich een defect of storing voordoet, dient U het apparaat niet zelf open te maken, maar dient U zich te wenden tot de dichtstbijzijnde officiële Polti-dealer. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA RY7557WH CLEAN & STEAM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA RY7557WH CLEAN & STEAM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag