Gebruiksaanwijzing ROWENTA RO6245.11

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA RO6245.11. Wij hopen dat dit ROWENTA RO6245.11 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA RO6245.11 te teleladen.


Mode d'emploi ROWENTA RO6245.11
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA RO6245.11

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 6 Leg het snoer zodanig dat het niet uitsteekt en niemand erover kan struikelen of erachter kan blijven haken. 7 Verwijder de stekker van het apparaat uit het stopcontact wanneer u het niet gebruikt, voor u het verplaatst of voor u het schoonmaakt. 10 Als u het koffiezetapparaat wilt stopzetten terwijl deze koffie brouwt, zet u de knop op “0”. 11 Laat het apparaat ongeveer 10 minuten afkoelen voor u water toevoegt of het apparaat opnieuw gebruikt om spatten te vermijden. [. . . ] Als u van melk in de koffie houdt, raden we u aan warme melk te gebruiken, om de koffie niet te veel af te koelen. 10 15 Gebruik alleen de bijgeleverde toebehoren of hulpstukken. Water in flessen 6 Als u water in flessen gebruikt, moet u controleren dat er geen toegevoegde ingrediënten, smaakmiddelen, etc… aanwezig zijn. Gebruik mineraal water en geen sprankelend water. Het koolstofdioxide geeft de sprankel en dit zal de smaak van de koffie slecht beïnvloeden. Smaak 7 Laat u niet in verleiding brengen om koffie opnieuw op te warmen in het apparaat. Dit zal het apparaat beschadigen en de koffie zal niet te drinken zijn. 8 Maak de filterhouder en de karaf schoon na ieder gebruik. De koffieresten van een vorig brouwsel zal de koffie bederven. voorbereiding 9 Zet het apparaat op een stabiele , vlakke , hittebestendige ondergrond. 10 Leg het snoer zodanig dat het niet uitsteekt en niemand erover kan struikelen of erachter kan blijven haken. 14 Om te vermijden dat u te veel water in het apparaat giet, kunt u de kan gebruiken om het reservoir. 15 Druk de hendel in achterop het deksel van de kan , boven het handvat , om het deksel te openen. 11 16 Vul het met minimum 2 kopjes water, maar overschrijd het ;: teken niet. 17 Plaats filtergemalen koffie in de filter. De hoeveelheid zal variëren naargelang het type koffie en de individuele smaak, maar we stellen twee bolle theelepels voor per kopje water. 23 Kort daarna begint de koffie in de kan te drupppen. 24 Aan het einde houdt de warmhoudplaat de koffie warm. 25 Als u de koffie langer dan een uur laat staan, zullen chemische veranderingen in de koffielikeur de smaak beïnvloeden. In dat geval is het best de koffie weg te gieten en een verse pot te zetten. Vlug een kopje 26 Als u snel een kopje koffie wilt voor de hele koffie gezet is: 27 U kunt de kan op ieder moment verwijderen. De anti-drup klep zorgt ervoor dat de koffie niet op de warmhoudplaat drupt. [. . . ] Ontkalking 45 Kalkaanslag zal het element doen oververhitten en de werkingsduur verminderen. Als u opmerkt dat de brouwtijd langer wordt, moet u regelmatiger ontkalken. In regio’s met hard water kan het noodzakelijk zijn tot één maal per maand te ontkalken, of gefilterd water te gebruiken in de plaats van normaal kraantjeswater. 47 Gebruik een ontkalker van een gedeponeerd merk dat geschikt is voor gebruik in plastic producten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA RO6245.11

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA RO6245.11 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag