Gebruiksaanwijzing ROWENTA RO 8139.11

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA RO 8139.11. Wij hopen dat dit ROWENTA RO 8139.11 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA RO 8139.11 te teleladen.


ROWENTA RO 8139.11 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4874 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA RO 8139.11

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Vanaf 8 jaar, door personen zonder ervaring of ken- overeenkomt met de trek de stekker uit het stopcontact: na gebruik, Zet het apparaat uit en elke schoonmaak- of nis en door personen met verminderde fysieke, vóór het verwisselen van accessoires, vóórde filter. Onderhoudsbeurt, vóór het verwisselen van mentale of zintuiglijke capaciteiten als ze genoeg uit- Gebruik het apparaat niet wanneer het snoer beschadigd is. Het vervangen te leg en richtlijnen gekregen hebben om het apparaat oprolsysteem en het snoer van de stofzuiger dienende reparaties worden door een Erkend Service Centrum. [. . . ] Plaats de mousse en de microfilter nooit in het apparaat wanneer ze niet volledig droog zijn. Neem in geval van problemen en voor het verkrijgen van accessoires en filters voor deze stofzuiger contact op met de Rowenta Klantendienst. Om het verlengstuk te verwijderen, gebruikt u de clip en trekt u het verlengstuk uit het apparaat. U kunt de houder van de accessoires op de gleuf voor het verticaal parkeren op de achterkant van de stofzuiger vastmaken (fig. Opmerking: u moet de houder niet verwijderen om het deksel van de stofzuiger te kunnen openen. € U kunt de lengte van de metalen telescopische buis met het telescopische systeem regelen (TELESCOPIC SYSTEM) (fig. Schuif het gewenste accessoire op het uiteinde van de metalen telescopische buis of op het gebogen handvat: - voor tapijten en vaste vloerbekleding: gebruik de zuigmond voor alle vloeren met ingetrokken borstel of de * Afhankelijk van het model: het gaat om modelspecifieke voorzieningen of als optie verkrijgbare accessoires. - Voor parket en gladde vloeren: gebruik de zuigmond voor alle vloeren met borstel of de parketzuigmond voor een nog beter resultaat*. - Voor hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen: gebruik de telescopische spleetzuigmond*. - Voor meubels en kwetsbare oppervlakken: gebruik de geïntegreerde borstel (EASY BRUSH) of de meubelzuigmond*. OPGELET: Zet de stofzuiger uit en trek de stekker uit het stopcontact alvorens de accessoires te verwisselen. eRGONOMISCHE VOORSCHRIFTEN Productlijn ERGO COMFORT SILENCE De ergonomische productlijn ERGO COMFORT SILENCE is ontworpen om het comfort van de gebruiker tijdens het stofzuigen te bevorderen en te verbeteren. Om een gebogen rug te voorkomen en een goede rechte houding te garanderen, moet u ervoor zorgen: 1. Dat u uw tweede hand voor het gebogen handvat ERGO COMFORT SILENCE plaatst (fig. [. . . ] 1 • Het stofreservoir legen (5) Na elk gebruik leegt u het stofreservoir als volgt: Neem het handvat van het stofreservoir vast en trek (fig. BELANGRIJK: Als de stofzuiger na het schoonmaken van de zwarte schuimfilter en de microfilter nog steeds niet goed zuigt, moet u de HEPA filter schoonmaken. Plaats de onderdelen van het filtersysteem (4) opnieuw: - zet het scheidingscompartiment (4c) op het scheidingssysteem (4a+b) (fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA RO 8139.11

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA RO 8139.11 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag