Gebruiksaanwijzing ROWENTA DW8116D1 PROFESSIONAL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA DW8116D1 PROFESSIONAL. Wij hopen dat dit ROWENTA DW8116D1 PROFESSIONAL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA DW8116D1 PROFESSIONAL te teleladen.


Mode d'emploi ROWENTA DW8116D1 PROFESSIONAL
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA DW8116D1 PROFESSIONAL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Dit apparaat kan worden gebruikt door PT kinderen vanaf 8 jaar en personen met beperkte fysieke, zintuiglijke of mentale capaciteiten of een gebrek aan ervaring en kennis, als er toezicht is of instructies werden EL gegeven over het gebruik van het apparaat op een veilige manier en ze de mogelijke gevaren begrijpen. DA • Kinderen mogen het apparaat nooit schoonmaken en onderhouden zonder toezicht. € Het apparaat dient te worden gebruikt als het SV op de grond is gevallen, tekenen van schade, lekken of defecten vertoont of niet correct werkt. Om elk gevaar te voorkomen, zorg ervoor dat u het NO laat inspecteren in een erkend servicecentrum. [. . . ] Raak deze oppervlakken niet aan voordat het strijkijzer is afgekoeld. AR 15 1103909940DW8000-DW8100D1_110x22004/02/1308:59Page16 BELANGRIJKE AANBEVELINGEN • De netspanning van uw elektrische installatie moet overeenstemmen met die van het strijkijzer (220-240V). Sluit uw strijkijzer altijd aan op een stopcontact met aarding. Als u het apparaat aansluit op de verkeerde netspanning kan dit onherstelbare schade veroorzaken aan het strijkijzer en is de garantie niet langer geldig. € Als u gebruik maakt van een verlengdraad die u aansluit op het netwerk zorg er dan voor dat deze correct geaard is (16A) en volledig uitgestrekt is. € Als het elektrische snoer beschadigd is, dient deze te worden vervangen door een erkend servicecentrum om gevaarlijke situaties te voorkomen. € Trek niet aan het netsnoer om de stekker van het apparaat uit het stopcontact te halen. € Dompel uw stoomstrijkijzer nooit onder in water of een andere vloeistof. € Raak het snoer nooit aan met het strijkoppervlak van het strijkijzer. € Uw apparaat geeft stoom af, wat kan leiden tot brandwonden, vooral wanneer u strijkt in de buurt van de rand van uw strijkplank. Er komt bruine vloeistof uit de strijkzool die vlekken veroorzaakt op het strijkgoed. u gebruikt chemische kalkoplossende middelen. Uw wasgoed is niet voldoende gespoeld of u gebruikt stijfsel. oPLOSSINGEN Wacht tot het controlelampje uitgaat. Wacht een paar seconden voordat u weer op de knop drukt. Schakel de zelfreinigingsfunctie in en raadpleeg het hoofdstuk “Welk water kunt u gebruiken ?Maak de strijkzool schoon op eerder vermelde wijze. lees het hoofdstuk van de temperaturen om de thermostaat in te stellen. Maak de strijkzool schoon op eerder vermelde wijze. Zet het strijkijzer altijd op de achterkant. [. . . ] EN IT De strijkzool is vuil of bruin en kan vlekken veroorzaken op het strijkgoed U gebruikt een te hoge temperatuur. PT Er komt geen of weinig stoom uit het strijkijzer. de strijkzool vertoont krassen of is beschadigd. Er komt stoom uit het strijkijzer bij het vullen van het reservoir. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA DW8116D1 PROFESSIONAL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA DW8116D1 PROFESSIONAL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag