Gebruiksaanwijzing ROWENTA DW8116D1 PROFESSIONAL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA DW8116D1 PROFESSIONAL. Wij hopen dat dit ROWENTA DW8116D1 PROFESSIONAL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA DW8116D1 PROFESSIONAL te teleladen.


ROWENTA DW8116D1 PROFESSIONAL : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5781 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA DW8116D1 PROFESSIONAL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Als u het strijkijzer plaatst op de steun voor het strijkijzer zorg er dan voor dat het EN oppervlak waarop u het plaatst, stabiel is. € Koppel uw apparaat altijd los: voordat u de watertank vult, spoelt, schoonmaakt of nadat u deze gebruikt heeft. IT • Er dient steeds toezicht te zijn op de kinderen om ervoor te zorgen dat ze niet met het apparaat spelen. [. . . ] IT • Er dient steeds toezicht te zijn op de kinderen om ervoor te zorgen dat ze niet met het apparaat spelen. € Zorg ervoor dat u het strijkijzer en het snoer ES steeds buiten het bereik van kinderen jonger dan 8 jaar houdt wanneer het apparaat aangeschakeld is of aan het afkoelen is. € Dit apparaat kan worden gebruikt door PT kinderen vanaf 8 jaar en personen met beperkte fysieke, zintuiglijke of mentale capaciteiten of een gebrek aan ervaring en kennis, als er toezicht is of instructies werden EL gegeven over het gebruik van het apparaat op een veilige manier en ze de mogelijke gevaren begrijpen. DA • Kinderen mogen het apparaat nooit schoonmaken en onderhouden zonder toezicht. € Het apparaat dient te worden gebruikt als het SV op de grond is gevallen, tekenen van schade, lekken of defecten vertoont of niet correct werkt. Om elk gevaar te voorkomen, zorg ervoor dat u het NO laat inspecteren in een erkend servicecentrum. € De oppervlakken waarop dit teken staat en het strijkoppervlak zijn zeer heet FI wanneer het apparaat wordt gebruikt. AR 15 1103909940DW8000-DW8100D1_110x22004/02/1308:59Page16 BELANGRIJKE AANBEVELINGEN • De netspanning van uw elektrische installatie moet overeenstemmen met die van het strijkijzer (220-240V). Automatische 3-standen cut-out* Indien het apparaat, hoewel ingeschakeld, niet wordt bewogen zal het automatisch afslaan en het auto off lampje gaan knipperen na de volgende tijdsintervallen: - Na 30 sec. Om het strijkijzer weer aan te zetten hoeft u het alleen maar licht te bewegen. * Afhankelijk van het model 16 1103909940DW8000-DW8100D1_110x22004/02/1308:59Page17 Problemen met uw strijkijzer ?MOGELIJKE OORZAKEN U gebruikt stoom terwijl het strijkijzer niet heet genoeg is. U hebt het strijkijzer plat opgeborgen zonder het te legen en de stoomregelaar op te zetten. Er komt bruine vloeistof uit de strijkzool die vlekken veroorzaakt op het strijkgoed. Schakel de zelfreinigingsfunctie in en raadpleeg het hoofdstuk “Welk water kunt u gebruiken ? lees het hoofdstuk van de temperaturen om de thermostaat in te stellen. [. . . ] Schakel de zelfreinigingsfunctie in en raadpleeg het hoofdstuk “Welk water kunt u gebruiken ? lees het hoofdstuk van de temperaturen om de thermostaat in te stellen. EN IT De strijkzool is vuil of bruin en kan vlekken veroorzaken op het strijkgoed U gebruikt een te hoge temperatuur. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA DW8116D1 PROFESSIONAL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA DW8116D1 PROFESSIONAL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag