Gebruiksaanwijzing ROWENTA PERFECTO ES4200

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA PERFECTO ES4200. Wij hopen dat dit ROWENTA PERFECTO ES4200 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA PERFECTO ES4200 te teleladen.


Mode d'emploi ROWENTA PERFECTO ES4200
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA PERFECTO ES4200

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Tauchen Sie die Dampfdüse in die Milch ein. Wij danken u voor uw vertrouwen en het feit dat u uw apparaten bij ROWENTA koopt. Zojuist het meest recente apparaat op het gebied van espresso koffie gekocht. [. . . ] Draai voor het stoppen van het doorlopen van het water de keuzeknop D1 op de stand (fig. 6) en haal de stekker uit het Verwijder het waterreservoir, maak het leeg, Spoel het zorgvuldig om en zet het terug in Hem volledig naar rechts (fig. Na enkele seconden begint de koffie door te Zet de keuzeschakelaar d1 dan terug op stand Toets terwijl u de filterhouder naar Links draait en neem deze uit het apparaat. Gooi het koffiedik weg met behulp van het Onder de kraan en druk op de toets "push" Coffeepad met de rode inscriptie naar beneden (vouw de hoeken van het papier om). Zorg dat het papier volledig binnen het filter zit om lekken te voorkomen. Voor betere, dikkere room is het belangrijk de E. Steek de filterhouder in het apparaat en draai Hem volledig naar rechts (fig. Ga voor het bereiden van uw espresso op dezelfde wijze te werk als voor het bereiden van een espresso met gemalen koffie. Temperatuur hoger zijn dan die voor koffie). Knippert opnieuw en blijft daarna permanent Doe de melk in een kannetje. Resultaat raden wij u aan een kannetje met Een kleine opening te gebruiken (of een Deze tegen de wijzers van de klok in te draaien om deze te vergrendelen. Haal de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat reinigt en laat dit eerst afkoelen. Reinig af en toe de buitenzijde van het apparaat met een vochtige spons. Ontkalk het apparaat wanneer u een dun laagje wit op uw waterreservoir bemerkt (zie paragraaf 9. [. . . ] Na het ontkalken heeft u het apparaat niet voldoende omgespoeld. Zet het apparaat uit (stand Waterreservoir en zet het opnieuw aan. Zet de filterhouder op zijn plaats en vergrendel hem (van links zo ver mogelijk naar rechts draaien) (fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA PERFECTO ES4200

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA PERFECTO ES4200 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag