Gebruiksaanwijzing ROWENTA PERFECTO ES4200

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA PERFECTO ES4200. Wij hopen dat dit ROWENTA PERFECTO ES4200 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA PERFECTO ES4200 te teleladen.


ROWENTA PERFECTO ES4200 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4111 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA PERFECTO ES4200

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wij danken u voor uw vertrouwen en het feit dat u uw apparaten bij ROWENTA koopt. Zojuist het meest recente apparaat op het gebied van espresso koffie gekocht. [. . . ] Als het water niet wegstroomt (pompje aan) dient u de hele verrichting vanaf het begin te herhalen. Draai voor het stoppen van het doorlopen van het water de keuzeknop D1 op de stand (fig. 6) en haal de stekker uit het Verwijder het waterreservoir, maak het leeg, Spoel het zorgvuldig om en zet het terug in Hem volledig naar rechts (fig. Na enkele seconden begint de koffie door te Zet de keuzeschakelaar d1 dan terug op stand Toets terwijl u de filterhouder naar Links draait en neem deze uit het apparaat. Gooi het koffiedik weg met behulp van het Onder de kraan en druk op de toets "push" Coffeepad met de rode inscriptie naar beneden (vouw de hoeken van het papier om). Zorg dat het papier volledig binnen het filter zit om lekken te voorkomen. Steek de filterhouder in het apparaat en draai Hem volledig naar rechts (fig. Ga voor het bereiden van uw espresso op dezelfde wijze te werk als voor het bereiden van een espresso met gemalen koffie. Knippert opnieuw en blijft daarna permanent Doe de melk in een kannetje. Resultaat raden wij u aan een kannetje met Een kleine opening te gebruiken (of een Deze tegen de wijzers van de klok in te draaien om deze te vergrendelen. Haal de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat reinigt en laat dit eerst afkoelen. Reinig af en toe de buitenzijde van het apparaat met een vochtige spons. [. . . ] Aantal kopjes koffie Iedere 8 maanden Iedere 6 maanden Iedere 4 maanden Iedere 3 maanden Iedere 2 maanden Iedere 3 maanden Iedere 2 maanden In geval van twijfel wordt aangeraden één keer Laat de rest van het mengsel Tijdens deze handeling is het normaal dat het Draai de keuzeknop na enkele seconden in de Tijdens deze afkoelfase zal de aan/uit-knop Knipperen en heet water en/of stoom zal in de De espresso loopt te langzaam door. Zet de filterhouder op zijn plaats en vergrendel hem (van links zo ver mogelijk naar rechts draaien) (fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA PERFECTO ES4200

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA PERFECTO ES4200 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag