Gebruiksaanwijzing ROWENTA KF 7621

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA KF 7621. Wij hopen dat dit ROWENTA KF 7621 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA KF 7621 te teleladen.


ROWENTA KF 7621 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (71 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA KF 7621

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Plaats de waterkoker en het elektriciteitssnoer ver genoeg van de rand van het werkvlak. · Plaats de waterkoker niet op of in de buurt van gladde of warme oppervlak ken en laat het elektriciteitssnoer niet boven een warmtebron hangen (bij voorbeeld elektrische kookplaten en gasfornuizen). · Gebruik de waterkoker uitsluitend met het bijbehorende voetstuk. GEBRUIK Vul de waterkoker met de gewenste hoeveelheid water. [. . . ] Sommige modellen hebben een bodem of een verwarmingselement van roestvrij staal. De elektrische aansluitingen en de schakelaar mogen namelijk nooit in contact komen met water. · Schuur nooit over het verwarmingselement. Het filter schoonmaken (afhankelijk van het model) Het verwijderbare filter bestaat uit een stuk doek dat kalkdeeltjes vasthoudt om te voorkomen dat deze deeltjes in het kopje vallen terwijl u inschenkt. Als het water sterk kalkhoudend is, raakt het filter snel verzadigd (na 10 tot 15 keer gebruik). U moet het filter dan regelmatig schoonmaken. ONTKALKEN Ontkalk het apparaat regelmatig, bij voorkeur 1 keer per maand. Als het water sterk kalkhoudend is, moet u vaker ontkalken. Voor het ontkalken van uw waterkoker kunt u gebruiken : · witte natuurazijn (8%) : vul de waterkoker met 1/2 liter azijn. · een ontkalkingsmiddel dat speciaal bestemd is voor kunststof waterkokers : volg de instructies van de fabrikant op. Indien nodig herhaalt u de procedure. Het filter ontkalken (afhankelijk van het type) : Leg het filter in witte natuurazijn of verdund citroenzuur. · Gebruik nooit andere ontkalkingsmethoden dan die aanbevolen worden. PROBLEEMOPLOSSING Uw waterkoker is niet zichtbaar beschadigd De waterkoker werkt niet of wordt uitgeschakeld voordat het water kookt · Controleer of de stekker van uw waterkoker in het stopcontact zit. Controleer of de stekker van de waterkoker goed in het stopcontact zit. De waterkoker is aangezet zonder water erin of kalkaanslag zorgt ervoor dat de droogkookbeveiliging in werking is getreden. Laat de waterkoker afkoelen, haal hem van het voetstuk af en vul hem met water. De beveiliging zal uitschakelen zodra u de waterkoker terugzet op het voetstuk. Zet de waterkoker aan: de waterkoker begint na enkele minuten te werken. Het water heeft een bijsmaak Dit komt in het algemeen voor wanneer de waterkoker nieuw is. Als het probleem blijft bestaan, vult u de waterkoker tot het maximumniveau en voegt u twee koffielepels zuiveringszout toe. [. . . ] Breuken of beschadiging die zijn veroorzaakt door het niet naleven van de gebruiksaanwijzing vallen niet onder de garantie. VOORKOMEN VAN ONGEVALLEN IN HUIS · Laat het apparaat niet zonder toezicht binnen handbereik van kinderen staan. Het gebruik van dit apparaat door jonge kinderen of gehandicapte personen dient onder toezicht te gebeuren. · Wees voorzichtig wanneer U met een heet water gevulde waterkoker omgaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA KF 7621

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA KF 7621 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag