Gebruiksaanwijzing ROWENTA KF 7620

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA KF 7620. Wij hopen dat dit ROWENTA KF 7620 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA KF 7620 te teleladen.


Mode d'emploi ROWENTA KF 7620
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA KF 7620

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · Vul de waterkoker nooit wanneer deze op het voetstuk staat. · Vul nooit tot boven het maximumniveau en nooit onder het minimumniveau. Als u de waterkoker met te veel water vult, kan er namelijk kokend water ontsnappen. · Gebruik het apparaat nooit zonder water. [. . . ] · Leg de waterkoker of het voetstuk nooit in water. De elektrische aansluitingen en de schakelaar mogen namelijk nooit in contact komen met water. · Schuur nooit over het verwarmingselement. Het filter schoonmaken (afhankelijk van het model) Het verwijderbare filter bestaat uit een stuk doek dat kalkdeeltjes vasthoudt om te voorkomen dat deze deeltjes in het kopje vallen terwijl u inschenkt. Het filter behandelt of verwijdert niet de kalk in het water. Alle eigenschappen van het water blijven dus ongewijzigd. Als het water sterk kalkhoudend is, raakt het filter snel verzadigd (na 10 tot 15 keer gebruik). U moet het filter dan regelmatig schoonmaken. ONTKALKEN Ontkalk het apparaat regelmatig, bij voorkeur 1 keer per maand. Als het water sterk kalkhoudend is, moet u vaker ontkalken. Voor het ontkalken van uw waterkoker kunt u gebruiken : · witte natuurazijn (8%) : vul de waterkoker met 1/2 liter azijn. · citroenzuur : breng 1/2 liter water aan de kook. · een ontkalkingsmiddel dat speciaal bestemd is voor kunststof waterkokers : volg de instructies van de fabrikant op. Leeg de waterkoker en spoel deze 5 of 6 keer na. Indien nodig herhaalt u de procedure. Het filter ontkalken (afhankelijk van het type) : Leg het filter in witte natuurazijn of verdund citroenzuur. · Gebruik nooit andere ontkalkingsmethoden dan die aanbevolen worden. PROBLEEMOPLOSSING Uw waterkoker is niet zichtbaar beschadigd De waterkoker werkt niet of wordt uitgeschakeld voordat het water kookt · Controleer of de stekker van uw waterkoker in het stopcontact zit. · Er is geen zichtbare schade aan uw waterkoker. De waterkoker werkt niet of slaat of voordat het water kookt. Controleer of de stekker van de waterkoker goed in het stopcontact zit. De waterkoker is aangezet zonder water erin of kalkaanslag zorgt ervoor dat de droogkookbeveiliging in werking is getreden. Laat de waterkoker afkoelen, haal hem van het voetstuk af en vul hem met water. [. . . ] · Als het voetstuk niet voorzien is van schroeven, kan het elektriciteitssnoer niet vervangen worden. Als het elektriciteitssnoer of het voetstuk beschadigd is, moet u het voetstuk weggooien. · Rowenta behoudt zich te allen tijde het recht voor om in het belang van de klant de eigenschappen of onderdelen van de waterkokers te wijzigen. Deze garantie dekt alleen de fabricagefouten en gebruik in een huishouden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA KF 7620

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA KF 7620 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag