Gebruiksaanwijzing ROWENTA KE 808

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA KE 808. Wij hopen dat dit ROWENTA KE 808 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA KE 808 te teleladen.


ROWENTA KE 808 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (55 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ROWENTA KE 808 (64 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA KE 808

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Vul het apparaat minimaal met een hoeveelheid water waarmee het verwarmingselement (of de bodem van de waterkoker) onder water komt te liggen. · Vul nooit tot boven het maximumniveau en nooit onder het minimumniveau. Als u de waterkoker met te veel water vult, kan er namelijk kokend water ontsnappen. [. . . ] · Schuur nooit over het verwarmingselement. Het filter schoonmaken (afhankelijk van het model) Het verwijderbare filter bestaat uit een stuk doek dat kalkdeeltjes vasthoudt om te voorkomen dat deze deeltjes in het kopje vallen terwijl u inschenkt. Als het water sterk kalkhoudend is, raakt het filter snel verzadigd (na 10 tot 15 keer gebruik). U moet het filter dan regelmatig schoonmaken. ONTKALKEN Ontkalk het apparaat regelmatig, bij voorkeur 1 keer per maand. Als het water sterk kalkhoudend is, moet u vaker ontkalken. Voor het ontkalken van uw waterkoker kunt u gebruiken : · witte natuurazijn (8%) : vul de waterkoker met 1/2 liter azijn. · een ontkalkingsmiddel dat speciaal bestemd is voor kunststof waterkokers : volg de instructies van de fabrikant op. Indien nodig herhaalt u de procedure. Het filter ontkalken (afhankelijk van het type) : Leg het filter in witte natuurazijn of verdund citroenzuur. · Gebruik nooit andere ontkalkingsmethoden dan die aanbevolen worden. PROBLEEMOPLOSSING Uw waterkoker is niet zichtbaar beschadigd De waterkoker werkt niet of wordt uitgeschakeld voordat het water kookt · Controleer of de stekker van uw waterkoker in het stopcontact zit. · Er zit geen water in de waterkoker of er heeft zich te veel kalk afgezet, waardoor het beveiligingssysteem tegen droogkoken is geactiveerd : laat de waterkoker afkoelen en vul deze met water. Schakel het apparaat in middels de schakelaar : de waterkoker begint na ongeveer 15 minuten te werken. Het water heeft een bijsmaak Dit komt in het algemeen voor wanneer de waterkoker nieuw is. Als het probleem blijft bestaan, vult u de waterkoker tot het maximumniveau en voegt u twee koffielepels zuiveringszout toe. Gooi het daarna weg en spoel de waterkoker. Uw waterkoker is gevallen of lekt en het elektriciteitssnoer, de stekker of het voetstuk is zichtbaar beschadigd Breng uw waterkoker naar een erkend reparateur of neem rechtstreeks contact op met de consumentenservice van Rowenta. Zie de garantievoorwaarden en de lijst met serviceadressen in het boekje dat bij uw waterkoker is geleverd. Haal het apparaat niet uit elkaar en verwijder geen beveiligingsonderdelen. [. . . ] · Houd geen baby of kind op uw arm of schoot bij het drinken of dragen van een hete drank. · Maak kinderen er op attent dat ze altijd voorzichtig moeten zijn met heet of kokend water, met name in de keuken. Bij een ongeval moet u brandwonden onmiddellijk met koud water afspoelen en indien nodig een arts waarschuwen. Ref. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA KE 808

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA KE 808 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag