Gebruiksaanwijzing ROWENTA ES4400 10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ROWENTA ES4400 10. Wij hopen dat dit ROWENTA ES4400 10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ROWENTA ES4400 10 te teleladen.


ROWENTA ES4400 10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4591 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ROWENTA ES4400 10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Tauchen Sie die Düse in die Flüssigkeit. 27 IFU_RO_PERFECTO_4400_NC00025894-01_eo 27/09/11 11:26 Page28 Wij danken u voor uw vertrouwen en het feit dat u uw apparaten bij ROWENTA koopt. U heeft zojuist het meest recente apparaat op het gebied van espresso koffie gekocht. Uw apparaat heeft een filterhouder met drie exclusieve systemen: • Eén voor het geleidelijk aandrukken van het koffiemaalsel tijdens het plaatsen van de filterhouder (OPTIPRESS systeem). [. . . ] € Plaats een kopje op het rooster van de opvangbak onder de filterhouder (fig. € Druk op de knop D3 voor 1 kopje of op de knop D4 voor 2 kopjes. € Na enkele seconden begint de koffie door te lopen. € Wanneer uw kopjes gevuld zijn, stopt het doorlopen automatisch. Zet de keuzeschakelaar d1 dan terug op stand (fig. € Ontgrendel de filterhouder: druk licht op de toets door de filterhouder naar links te draaien en neem hem uit het apparaat. Werp het koffiedik weg met het uitwerpsysteem door de uitwerptoets “push” volledig in te drukken (fig. Was de filterhouder af onder de kraan en druk op de toets “push” om de resten koffiemaalsel te verwijderen NL Met een soepele coffeepad Uw apparaat kan ook gebruikt worden met soepele coffeepads (over het algemeen met een diameter van 60 mm). Dit type coffeepads is niet speciaal bedoeld voor espressomachines, zodat uw espresso minder sterk zal zijn als met een E. 30 IFU_RO_PERFECTO_4400_NC00025894-01_eo 27/09/11 11:26 Page31 • Zorg dat u voor het verwijderen van het afneembare waterreservoir de keuzeknop D1 op de stand zet (fig. € Vul het waterreservoir met vers water en zet het terug op het apparaat (fig. € Het controlelampje knippert tijdens het voorverwarmen en blijft daarna permanent branden. € Ontgrendel de filterhouder door licht op de toets te drukken en deze naar links te draaien (fig. Het wordt afgeraden 2 coffeepads op elkaar te plaatsen. € Steek de filterhouder in het apparaat en draai hem volledig naar rechts (fig. € Ga voor het bereiden van uw espresso op dezelfde wijze te werk als voor het bereiden van een espresso met gemalen koffie. STOOMFUNCTIE De stoom dient om de melk te laten schuimen (bijvoorbeeld voor het bereiden van cappuccino). • Draai voor het produceren van stoom de keuzeschakelaar d1 op de stand (fig. 17) (voor meer stoom moet de temperatuur hoger zijn dan die voor koffie). € Het controlelampje van de aan/uit-knop knippert opnieuw en blijft daarna permanent branden. Voor een beter resultaat raden wij u aan een kannetje met een kleine opening te gebruiken (of een karafje). € Om de melk goed te laten schuimen, maakt u van boven naar beneden cirkelvormige bewegingen (fig. [. . . ] Na het maken van een espresso loopt het water uit de filterhouder. Oplossingen Druk op de toets en draai tegelijkertijd de filterhouder naar links (fig. Schud hem om het water te verwijderen (zie ook paragraaf 9. Indien het probleem blijft bestaan, gebruik het apparaat dan niet meer en neem contact op met een erkende servicedienst. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ROWENTA ES4400 10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ROWENTA ES4400 10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag